Connect with us

LifeStyle

7 stvari koje ne treba nikom nikad da objašnjavate

Foto: Unsplash

Zbog izgleda ili mesta u kom ste odlučili da živite, kao i to što niste u vezi ne treba da nekom objašnjavate. U pitanju je vaš život – vaša stvar.

1. Za svoju ljubavnu vezu

Samo vi možete da odlučite kakva veza će vas usrećiti. Ne dopustite nikome da kontroliše vaš ljubavni život. Sledite svoje srce i svoje instinkte, to bolje znate nego iko drugi.

2. Zato što niste u vezi

Nikome ne treba pritisak porodice i prijatelja zato što ste (još) sami. Možda vam je i samima teško zbog tog statusa, a možda baš uživate u samoći i slobodi i pronalasku onoga što vas čini srećnim. Upoznajte sebe bolje, istražujte život, radite ono što volite i ne dopuštajte nikome da vam stvara pritisak zbog toga.

3. Zato što se ne slažete s nečim

U svakom društvu postoji neko ko misli da je uvek u pravu i da je samo njihovo mišljenje najispravnije. Ne morate da se osećate loše zato što mislite drugačije. Vaši stavovi sigurno imaju dobro objašnjenje i zato, neka se i vaš glas čuje.

4. Zato što ste završili prijateljstvo

Prijateljstva mogu da se različito razvijaju. Ako je vaše postalo toksično iz bilo kojeg razloga, nemate obavezu da se družite s tom osobom ako ne želite. Takođe, ne morate da osećate ni pritisak da s nekim postanete dobri, ako vam se ta osoba ne sviđa, bez obzira što drugi govore.

5. Zbog svog izgleda

Vi ste vlasnik svog tela. Ako želite da imate roze kosu, tetovažu, šminku, bez šminke, odluka je na vama. Izgled je deo vašeg identiteta, a na drugima je da vas prihvate ili ne.

6. Zbog mesta u kojemu živite

Pokušajte da ne dopustite tzv. urbani rasizam na sebi. Ako volite manja mesta i živite u njemu ili veća ili selo, to je vaš životni izbor koji vas čini srećnim. Drugi nemaju pravo da zadiru u taj deo vašeg života.

7. Zbog svoje karijere

Imate pravo da radite šta god hoćete i želite u svom životu u poslovnom i profesionalnom smislu. Radite na sebi, usavršavajte se, budite bolja verzija sebe nego juče, i reultati će biti vidljiviji nego pre. Sledite svoje snove, i saznajte šta je to što Vas motiviše i inspiriše.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aktuelno

Trinaesti Cerski marš biće održan 14. avgusta, i biće posvećen je dr Rudolfu Arčibaldu Rajsu

Svakog avgusta, već 13 godina, u nedelji kada je jubilej slavne Cerske bitke, prve pobede saveznika u Velikom ratu, iz Šapca put Cera kreće kolona sa hiljadama, uglavnom mladih ljudi. Njihov cilj je 35 kilometara udaljen Spomen kompleks „Cerska bitka“ u Tekerišu. U više od 8 sati dugom pešačenju, kolona dugačka nekoliko kilometara donese nadu, ljubav i veru u ovaj deo Srbije. Reč je, naravno, o najvećoj rodoljubivoj manifestaciji u Srbiji – Cerski marš.

Ovogodišnji Cerski marš posvećen je dr Rudolfu Arčibaldu Rajsu, velikom prijatelju Srbije i Srba, a mogo ovogodišnjeg marša jeste naziv njegove knjige – Čujte Srbi

„Trinaesti Cerski marš biće održan 14. avgusta. Skup je, kao i prethodnih godina u 7 sati ujutru na Trgu šabačkih žrtava. Za učešće na maršu potrebni su vam dobra volja, udobna obuća, šešir ili kapa zbog sunca …. I prijava. Prijavite se možete preko društvenih mreža, preko stranice Cerski marš ili profila https://www.facebook.com/profile.php?id=100009334719611 na FB ili na cerskimars2022 na Instagramu. Ove godine je to važnije nego ikada.

Prijava učešća je važna jer je ovo manifestacija na kojoj je učesnicima sve obezbeđeno, i voda, i doručak i ručak, i prevoz od Cera do grada po okončanju manifestacije. Da bi sve to moglo da se obezbedi i isplanira, organizator, Udruženje građana „Cerski marš“ apeluje na sve učesnike da se obavezno prijave i na taj način olakšaju pripremu ovog hodočašća. Pored profila i stranica na društvenim mrežama moguće je prijaviti se i na broj telefona 065/437-49-21.

Ove godine je, zbog svega što se dešava, a pre svega zbog namere nekih svetskih kompanija potpomognutih aktuelnom Vladom Srbije da na Ceru istažuju, kopaju i prave rudnike, važnije nego ikada da mladost Srbije bude tog 14. avgusta na Ceru. Ako sad ne stignemo na Cer, nikada više ne moramo nigde stići.

Čujte Srbi

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu