Connect with us

Aktuelno

Da li želiš potpisan dres, majicu, kapicu zlatnih vaterpolista ili ogrlicu Jennifer Lopez

Potpisan dres košarkaša Partizana

Poseti Limundo i kategoriju Humanitarne akcije pod odeljkom  DONOSIMO OSMEH , pogledaj sve predmete koji se nalaze na Aukciji.  Uz malo sreće možeš postati vlasnik velikog broja kolekcionarskih potpisanih predmeta poput : dres košarkaša Partizana potpisan od strane celog tima, dres naših košarkašica sa potpisom Ane i Milice Dabović,  kapica vaterpolo reprezntativca Duška Pjetlovića sa potpisima svih igrača i selektora,  i još mnogo toga …

Humanitarna akcija Donosimo Osmeh Aukcija

 

Kako učestvovati na aukciji

Ako nikad niste učestvovali na Limundo aukciji,  potrebno je da registrujete nalog na platformi Limundo, pa da verifikujete svoj nalog.

Verifikacija je veoma bitan detalj zbog smanjivanja mogućnosti zloupotrebe same platforme. 

Proces verifikacije je jednostavan, kada udjete na predmet koji vam se dopada u kategoriji Humanitarne aukcije – Donosimo osmeh, ispratite kratko upustvo.

Da biste nudili na ovoj aukciji, potrebno je da se verifikujete. Kontaktirajte korisničku podršku na verifikacija@limundo.com

 

Pošaljite im mail sa naslovom verikacija naloga, pozvaće vas ljubazni operatori, ispratite njihova upustva i time ste završili verifikaciju, ostaje vam samo da uspešno pošaljete vašu ponudu.

 

Kako do vašeg željenog predmeta

Humanitarna manifestacija Donosimo Osmeh prikuplja sredstva za:
* Vanju Malovic i njenu terapiju Zolgensma, za putne troškove i smeštaj.
* Udruženje samohranih roditelja i porodica osoba sa invaliditetom „Plava školjka“ iz Beograda

Nakon završetka aukcije, potrebno je izvršiti uplatu na sledeći način:
1. 50% licitiranih sredstava uplatiti na račun :
1077 – Vanja Malović
160-6000001131465-72
Sa naznakom – DONOSIMO OSMEH

2. 50% licitiranih sredstava uplatiti na račun :
Kuća Nade – Plava školjka
Eurobank 250145000036576012
Sa naznakom – DONOSIMO OSMEH

*** Dokaz o uplatama uplatnica ili izvod, poslati na email: donosimoosmeh@gmail.com ***
Preuzimanje predmeta LIČNO ili slanje poštom.

 

 

Galerija predmeta koji su na aukciji:

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Belgija uvela obavezan karantin za majmunske boginje

Pixabay

Belgija je postala prva zemlja koja je uvela obavezni 21-dnevni karantin protiv majmunskih boginja – pošto 14 zemalja sada potvrđuje izbijanje virusne bolesti, a lekari upozoravaju na „značajan porast“ slučajeva u Velikoj Britaniji.

Oni koji se zaraze virusom koji izaziva majmunske boginje sada će morati da idu u samoizolaciju tri nedelje, saopštile su belgijske zdravstvene vlasti, nakon što su zabeležena tri slučaja u zemlji.

Sve infekcije, od kojih je prva zabeležena u petak, povezane su sa festivalom u lučkom gradu Antverpenu.

Lekari su upozorili da se Velika Britanija suočava sa „značajnim“ porastom infekcija i odgovor vlade je „kritičan“ u obuzdavanju njihovog širenja.

Dr Kler Djusnap, predsednica Britanskog udruženja za seksualno zdravlje i HIV, takođe je rekla da bi epidemija mogla da ima „masivan uticaj“ na pristup uslugama seksualnog zdravlja u Britaniji.

Sajid Džavid juče je otkrio da je još 11 Britanaca pozitivno na virus, čime je ukupan broj porastao na 20.

Od majmunskih boginja obolelo je i dete koje je trenutno u kritičnom stanju u londonskoj bolnici, dok je u Evropi zabeleženo još 100 infekcija.

„Naš odgovor je ovde zaista kritičan“, kaže doktor Djusnap.

„Biće još dijagnoza tokom sledeće nedelje. Koliko, teško je reći. Ono što me najviše brine je da ima infekcija širom Evrope, pa se to već proširilo, već kruži opštom populacijom. Doći do vrha kontakata svih tih ljudi je ogroman posao. Broj obolelih mogao da bude veći u naredne dve ili tri nedelje.“

Ona kaže da očekuje da će biti identifikovano još slučajeva širom Velike Britanije.

Od subote su prijavljena 92 potvrđena slučaja i 28 sumnjivih slučajeva majmunskih boginja iz 12 država članica koje nisu endemske za virus, saopštila je agencija UN, dodajući da će u narednim danima dati dalje smernice i preporuke zemljama o tome kako da ublaže posledice širenja majmunskih boginja.

Do danas niko nije umro od virusne bolesti.

„Ono što se čini da se sada dešava je da je virus ušao u populaciju preko intimnih odnosa i da se širi kao i polno prenosive infekcije, što je pojačalo njegov prenos širom sveta“, kaže profesor Dejvid Hejman, stručnjak za epidemiologiju zaraznih bolesti na Londonskoj školi za higijenu i tropsku medicinu.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu