Connect with us

Hronika

Zaplenjeno 4.135 različitih vrsta petardi i 233 vatrometa

Foto: mup.gov.rs

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu, u pojačanoj kontroli prodaje pirotehnike na mestima na kojima to nije dozvolјeno, zaplenili su 4.135 različitih vrsta petardi i 233 vatrometa.

Policija je na Novoj pijaci u Kruševcu, zatekla pedesetdvogodišnju ženu i šezdesetpetogodišnjeg muškarca koji su na tezgama prodavali pirotehniku i od njih oduzela ukupno 3.730 petardi i 200 vatrometa, dok je na Staroj pijaci kod četrdesetsedmogodišnjeg muškarca pronađeno i oduzeto 405 petardi i 33 vatrometa.

Inspektori Odelјenja za vanredne situacije u Kruševcu protiv njih će podneti prekršajne prijave iz Zakona o prometu eksplozivnih materija.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu