Connect with us

Politika region

Vladimir Orlić o psovanju u Skupštini: „Ana Brnabić oštro reagovala, jer je poslanik napao članicu radne grupe“

Photo: Unsplash

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je, povodom psovke koju je premijerka Ana Brnabić uputila poslanicima opozicije, da je predsednica vlade „oštro reagovala“, jer je šef poslaničke grupe Narodne stranke „napao“ članicu radne grupe Vlade Srbije.

Orlić je na televiziji Pink optužio poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je napao članicu vladine Radne grupe za podršku mentalnom zdravlju i sigurnost mladih Milicu Pejović Milovančević „bez trunke obzira i bilo kakvog ljudskog osećaja“, iako je ona „jedan od najvećih stručnjaka u toj oblasti“.

Aleksić je u petak u Skupštini rekao da je u toj radnoj grupi direktorka Instituta za mentalno zdravlje Milica Pejović Milovančević, kućni prijatelj porodice 13-godišnjeg dečaka, koji je u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, na šta je premijerka burno reagovala i opsovala Aleksića.

„Ta nakaradna logika – ako imaš ikakve veze sa Vladom Srbije, ti si najgori na svetu. Mi koji smo sedeli u sali nismo mogli da verujemo da to slušamo. Zbog toga je reagovala Ana Brnabić, zbog toga je reagovala da treba da ih bude sramota“, kazao je Orlić.

Orlić je rekao da je na dnevnom redu zasedanja u utorak izveštaj Vlade Srbije o bezbednosti u državi nakon dva masovna ubistva i da se nada da rasprava na tu temu može da bude završena taj dan, ali da može biti nastavljena i u sredu, nakon čega sledi rasprava o izveštaju Regulatornog tela za elektornske medije (REM).

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Vuk Jeremić („Narodna stranka“): „Izbori će biti trenutak istine“

Photo: Unsplash

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jeremić je na Izbornoj Skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Požarevcu rekao da bi „svi oni, kojima je interes Srbije na prvom mestu, trebalo da budu svesni da danas, kada sudbina našeg naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji i celovitost države visi o koncu, jedini odgovoran korak može biti široko nacionalno okupljanje svih patriotskih snaga u Srbiji“.

„Tu pre svega mislim na naše kolege iz parlamenta, Novi DSS, POKS, Zavetnike i Dveri, ali i vanparlamentarne organizacije koje se nedvosmisleno zalažu za državotvornu, suverenističku politiku, kao što je DJB“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se prozapadna opozicija ujedinila, i čestitao im na tome.

„Nema opravdanja da i stranke patriotske orijentacije to isto ne urade, ako nam je iskreno stalo do toga da se zaustavi srljanje u propast i veleizdaju“, zaključio je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je Nenad Ilić, a izabrani su i delegati za Skupštinu Narodne stranke, zakazanu za 22. oktobar.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu