Connect with us

Horoskop

Veliki MESEČNI horoskop za OKTOBAR 2022.

Pixabay

Ovan

Posao: Konačno dolazite do pravnih rešenja i dokumentacije na koju ste duže vreme čekali. Osećate se kao da ste skinuli veoma težak teret sa svojih leđa. Konačno možete da se posvetite svom poslu. Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje. Neka to budu osobe u koje imate poverenja, iskustva. One ne samo mogu da vam daju pravi savet, veći da vas povežu sa pravim ljudima, koji nešto znače u poslovnom svetu. Od toga možete imati višestruke koristi.

Ljubav: Idealna faza za putovanje sa voljenom osobom. Možete imati veoma lepe i prijatne zajedničke trenutke! Željni ste avantura i vremena koje ćete pokloniti jedno drugome, kako bi isprobali neke nove stvari. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Da biste raspršili sumnje, porazgovarajte o trenutnoj situaciji, iznesite svoje sumnje. Njegovo objašnjenje će vas potpuno umiriti, jer nemate razloga da sumnjate u njegovu vernost. Partner i dalje gaji snažne emocije prema vama.

Zdravlje: Mogući su manji problemi vezani za krvotok. Povedite računa o povišenom pritisku, nemojte se izlagati stresnim situacijama.

Bik

Posao: Dolazite do informacije da nadređeni razmišljaju o tome da vam ponude unapređenje. Ne želite da žurite sa donošenjem zaključaka, ali jedva čekate da informacija postane zvanična. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti. Morate se prilagoditi zakonima tržišta. Inače, vi ste neko ko rado prihvata nove ideje, ali ste i sami skloni inovacijama. Budite oprezni, ne iznosite ih javno, mogu biti iskorišćene na neprofesionalan način.

Ljubav: Rešili ste da osobi koja vam se dopada to stavite i do znanja. Ljubavne igrice polako privodite kraju, jer nemate više strpljenja. Možete očekivati pozitivnu reakciju, ali i malo odugovlačenja. Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Slobodni Blizanci umeju da se nametnu u društvu i da budu vodeća figura. Oko sebe uvek imaju tajne obožavaoce, umeju da flertuju, ali ni ovog puta im se niko neće dopasti. Partner mora imati kvalitete, jer je Bik vrlo zahtevan.

Zdravlje: Veoma povoljan period u kom ste puni energije. Posvetite se aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

Blizanci

Posao: Nadomak ste pokretanja nekog važnog posla. Postoje neke stvari koje niste još sasvim dovršili i sada ćete se prihvatiti tog posla. Nemojte da dopustite da vas negativna atmosfera u radnom okruženju uvuče u svoj vrtlog. Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate. Inače, niste osoba koja je podložna tuđim uticajima, umete da ostvarite poslove koji su vrlo rentabilni, profitabilni. Takođe vam je važno i kakav ćete trag ostaviti nakon završetka ovih poslova. Preporuka koju poslovni saradnik može dati je vrlo važan segment u sklapanju novih poslova.

Ljubav: Teško vam je da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate neke lične nedoumice, nesigurnosti koje vas koče. Potrebno je da poradite na samopouzdanju, u suštini je sve ipak u vašoj glavi. Oslonite se na svoju intuiciju, jer hemiju koja vlada među vama svi prepoznaju. Ona lebdi u vazduhu, prosto je možete fizički opipati. Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Oni koji su u vezi, mogu biti nezadovoljni zbog učmalosti, nedovoljne akcije.

Zdravlje: Potrebno je da pronađete neki način da se relaksirate i oslobodite nagomilanog stresa koji može da izazove i neke veće probleme.

Rak

Posao: Tokom ove nedelje imate veoma povoljne aspekte na polju posla. Možete ostvariti velike pomake kroz komunikaciju, poslovne pregovore. Povoljan je period i za potpisivanje novih ugovora za saradnju. Ukoliko kod sebe prepoznate pad koncentracije, na poslovni susret povedite sa sobom saradnika kome verujete,koji vam je beskrajno odan. Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Poslovnoj okolini je veoma poznata vaša sposobnost vizuelnih rešenja. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju.

Ljubav: Lako možete ostvariti neko novo poznanstvo. Flertujete u prolazu, gde god da se pojavite i lako osvajate simpatije pripadnika suprotnog pola. Iskoristite ovaj povoljan period ako ste slobodni. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore. Po prirodi ste vrlo osetljivi i lako reagujete na svaku provokaciju, obično kroz suze. Umete krivo da tumačite partnerove opaske. Važno je steknete veću sigurnost i da konačno shvatite koliko zaista vredite.

Zdravlje: Čuvajte se kada su u pitanju respiratorne infekcije. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije.

Lav

Posao: Koncentracija vam je opala, ne pokazujete previše interesovanja za svoje radne obaveze. Za sada vam zabušavanje prolazi nezapaženo. Ipak, nemojte se pridržavati toga, jer imate oko sebe i zavidne osobe, koje nikako ne mogu da se istaknu. Vi uvek preuzimate dominaciju, zahvaljujući svom pozitivnom stavu, ali i interesantnim predlozima. Period je povoljan ako ste planirali da otvorite račun za štednju u banci. Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu.

Ljubav: Ukoliko ste i dalje slobodni lako možete promeniti svoj status. Imaćete veoma zanimljivu priliku za flert, treba da je iskoristite. Tokom jednog izlaska sa prijateljima,upoznajete zanimljivu osobu, koja nosi mnogo kvaliteta u sebi. Potrebno je vreme da se oni pokažu u pravom svetlu. U partnerskim odnosima vam odgovara trenutno stanje. Partner nije zahtevan, jer je okupiran nekim poslovnim događajima. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem. Povucite ručnu pre nego donesete bilo kakvu odluku.

Zdravlje: Tokom ove nedelje se generalno veoma dobro osećate, nema naznaka za neke veće probleme na polju zdravlja.

Devica

Posao: Povoljni aspekti na polju posla vode vas do manjeg uspeha. Možete imati prilično harmonične odnose sa saradnicima. Oni nemaju šta da vam zamere, jer ste prema njima uvek bili maksimalno korektni, uviđavni. Lako se uklapate u svaku okruženje, bilo poslovno, bilo prijateljsko. Bićete maksimalno posvećeni radnim obavezama i veoma uspešni u svemu čega se dotaknete. Svi cene vašu požrtvovanost i marljivost. Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Vas samo treba pustiti, jer na taj način dajete najbolji deo sebe.

Ljubav: Moguće je zanimljivo poznanstvo preko svakodnevnog okruženja ili ćete upoznati šarmantnu osobu preko posla. Deluje da ipak nećete preći okvire društveno prihvatljivog ponašanja. Razlog tome može biti i nedovoljna inicijativa ove osobe, ali i vaš naizgled hladan, nezainteresovan stav. Nema preterano drastičnih promena za zauzete. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. Partner primećuje na vama promene, ali ne želi ništa da vas pita, pustiće vas da vreme učini svoje.

Zdravlje: Maksimalno ste posvećeni poslu, previše se umarate i neredovno jedete.

Vaga

Posao: Došli ste do zaključka da vas neke kolege ne vide na pravi način i da ne postoji baš poštovanje prema vama sa svih strana. Niste zadovoljni zbog toga, ali ste naučili da se nosite sa ljudskom sujetom. Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela i kažete šta sve očekujete od svojih saradnika. Dosta ste tolerisali neke postupke, pa i nerad, vreme je da pokažete i drugu stranu svoje ličnosti. Možda će se pojedinci zainteresovati i sagledati vašu pravu prirodu, jer niste džabe postavljeni na tu poziciju.

Ljubav: Niste sasvim sigurni da li neko od vaših prijatelja pokušava da flertuje sa vama ili pogrešno tumačite nečije ponašanje. Zbunjeni ste i polako počinjete da tu osobu gledate drugim očima. Oslonite se na svoju intuiciju, jer vas ona uvek vodi na pravi put. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo. Ipak, neka vam je na umu da ste vi sami sebi prioritet i da prvo morate povesti računa o svojim osećanjima. U svemu umete da nađete zlatnu sredinu, pravu meru.

Zdravlje: Izvesni su problemi sa lošom cirkulacijom u nogama, pogotovo kod starijih pripadnika ovog znaka.

Škorpija

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da planirate kraći poslovni put. Period je veoma povoljan za sklapanje saradnje sa nekim iz susednog grada, mesta. Prijaju vam odlasci na poslovne sastanke u drugi grad. Nekada vam je potrebno da se izmestite i da upoznate nove osobe. Veoma ste uspešni u realizaciji svojih zamisli. Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Sada nije vreme da insistirate na svojim idejama.

Ljubav: Iako ste u vezi, postoji jedna zanimljiva osoba koja nekako okupira vaše misli. Jasno vam je da je i ona zaniteresovana za nešto više, daje vam pozitivne signale. Dobro razmislite da li ćete na kraju odlučiti da ostanete verni svom partneru. Monotonija u vezi vas je dovela u situaciju da se zainteresujete za drugu osobu. Na početku će vam biti interesantno, kasnije ćete uvideti da stvari nisu onakve kakve su vam se činile. Zapamtite, izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

Zdravlje: Moguća je upala grla. Krajnici su svakako osetljivi, kao i respiratorni sistem.

Strelac

Posao: Povoljna faza u kojoj možete da očekujete priliku za poslovni pomak. Konačno se neke stvari jasnije vide i vi polako kreirate svoje ciljeve i prioritete. Moguće je da i dalje čekate neki važan dokument. Sada je prilika da konačno završite sve pravne poslove, kao i zaostalu dokumentaciju. Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Potrebna je prava umešnost da donesete pravu odluku. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Svesni ste da ne možete sve završiti sami u zadatom roku.

Ljubav: Veoma povoljna faza za novo ljubavno poznanstvo pod neobičnim okolnostima. U pitanju bi mogla da bude osoba povezana sa inostranstvom ili neko ko živi tamo. Upustićete se u vezu bez mnogo razmišljanja. Kasnije se to može pretvoriti u ozbiljan odnos, a partner će inicirati i vaš odlazak kod njega. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. Partner u određenim trenucima nije zainteresovan da preuzme odgovornost. Pokazuje dozu nezainteresovanosti, što je zabrinjavajuće.

Zdravlje: Došlo je vreme da se malo više pokrenete kada je u pitanju fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Povoljna faza traje i na vama je da je iskoristite na najbolji mogući način. Može se reći da prosto blistate u svojoj profesiji, svi se ugledaju na vas. Svesni ste koliko vredite, u stanju ste od nadređenih da tražite povišicu, ali i promenu radnog mesta. Veoma ste lukavi i umete da se zauzmete za svoje interese. Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite poslovne saradnje. Budite strpljivi, jer se upravo takva prilika ukazuje u ovom mesecu.

Ljubav: Postoji jedna misteriozna osoba koja vam se nekako neprimetno uvukla pod kožu. Iako ni sami niste toga dovoljno svesni, sve više mislite na nju. Inače, niste osoba koja lako podleže nečijim čarima. Moguće da je došao pravi momenat ili je posredi njegov šarm. Postoji izvestan rizik da se radi o nekome ko nije slobodan. Pre no što započnete bilo kakav odnos, raspitajte se, doznajte kakav je njegov pravi status. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno – posledičnu vezu. Partner neće dugo patiti zbog vaše nepažnje.

Zdravlje: Tokom ove nedelje ste prilično optimistični i radite na tome da povratite svoju unutrašnju snagu i mir.

Vodolija

Posao: i dalje traje relativno povoljan period za vas. Ovo je poslednji čas da neke važne stvari rešite i dovršite. Nemojte da odugovlačite da budete pasivni, nego iskoristite priliku dok je još tu. Ništa što možete da uradite danas, ne ostavljajte za sutra. Kasnije nećete moći. Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Niko ne može da vam izađe “ na crtu „. Veoma ste edukovani po tom pitanju i u stanju ste i dalje da se informišete po tom pitanju.

Ljubav: Svakodnevno srećete u prolazu jednu zanimljivu osobu, ali se još uvek niste zvanično upoznali sa njom. Njena pojava vas intrigira i polako skupljate hrabrost da joj priđete. Povoljan dan za prvi kontakt je nedelja. Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Budite realni u procenama i ne dozvolite da vas u početku vode samo emocije. Pažljivije analizirajte svog partnera. Ukoliko ste u vezi, partner želi da obavi sa vama ozbiljan razgovor. Njegov predlog će vas oduševiti, a vaš odnos će biti podignut na viši nivo.

Zdravlje: Moguće je da ćete imati većih problema sa niskim pritiskom i generalno padom energije krajem ove nedelje.

Ribe

Posao: Mnoge važne radne zadatke sada privodite kraju. Sve ono što ste čekali da ostvarite vam polako dolazi. Ako ste kojim slučajem bez posla, sada možete dobiti dugo očekivanu ponudu i solidno radno mesto. Sve dolazi na svoje mesto, kao i uvek, samo je potrebno strpljenje. Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Poslodavci su svesni vaših mogućnosti, inteligentni ste i snalazite se u svakoj prilici. Naročito ste vešti u ilegalnim poslovima, niko vam ne može ući u trag. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve.

Ljubav: Tokom meseca vas očekuju zanimljiva dešavanja na emotivnom polju. Možete da očekujete promene ukoliko ste slobodni. Oni koji su u brakovima polako podižu tenziju u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko uskoro ne obavite iskren razgovor, može doći do većeg udaljavanja, ali i sukoba zbog svake sitnice. Ukoliko ste u vezi, partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumete pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja. Svesni ste osećanja koja vladaju u vašem odnosu,treba samo snažno da se zalažete da ih održite.

Zdravlje: Moguće je da vas muči nešto sporija probava, ali to lako možete rešiti ako promenite način ishrane.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Ovi horoskopski znakovi nikad nemaju problem s novcem

Foto: Pexels

Šta je sa vašim horoskopskim znakom? Imate li sreće u finansijskim stvarima? Imate li velike šanse da postanete bogati?!

Ovan
Ovnovi su izuzetno strastveni i posvećeni postizanju svojih ciljeva. Ne plaše se da rizikuju da bi izgradili uspešno nasleđe. Ovan može pametno da radi i uvek je pun kreativnih ideja. Odlikuje ih proaktivno donošenje odluka, po čemu se izdvajaju od ostalih. Ovaj horoskopski znak neće ništa žrtvovati da bi uživao u radostima i bogatstvu života. Očekujte da će svojoj deci i unucima ostaviti veličanstveno nasleđe.

Međutim, Ovan često troši i brzopleto ulaže, što može dovesti do velikih finansijskih gubitaka. Zbog toga je izuzetno važno da kontrolišu svoje impulse.

Bik
Bik je takođe među najbogatijim znacima zodijaka. Bikovi koriste sreću vladajuće planete Venere, koja je povezana sa materijalnim bogatstvom. Njihova želja da uživaju u luksuznom načinu života i divljenje lepoti i estetici teraju ih da naporno rade. Bilo da se radi o odmoru, ulaganju u nekretnine ili kupovini luksuznog automobila, Bikovi znaju kako da pokažu svoje bogatstvo. Oni su razboriti i oprezni u finansijskim pitanjima i nisu zaslepljeni bogatstvom. Oni znaju kako i gde da investiraju i od toga ostvare profit.

Lav
Lavovi žele da žive život pun glamura, sjaja i pompe. Spremni su da urade sve što je potrebno da steknu bogatstvo potrebno za postizanje ovog načina života. Lavove karakteriše ogroman talenat, kojim opravdavaju svoje bogatstvo, bilo u viziji, kreativnosti ili odličnim međuljudskim veštinama. Zbog toga su savršeno prikladni za vođenje kompanija i druge rukovodeće pozicije.

Iako su mnogi Lavovi rođeni bogati, njihova preterana rasipnost otežava održavanje bogatstva. Njihov raskošan način života ne jenjava čak ni kada pretrpe gubitke i imaju ograničena sredstva. Ipak, uvek uspevaju da privuku novac, za svoje potrebe.

Devica
Prosek nije dovoljan za Device jer su rođeni perfekcionisti, koji će promeniti i poboljšati svaki aspekt koji im stoji na putu ka uspehu. Većina njih naporno radi da bi postigla finansijsku sigurnost, a ne da se jednostavno oslanja na nasleđeno bogatstvo. Ponekad su spremni da rizikuju, ali uglavnom ostaju razboriti i štede većinu svog bogatstva. Oni su pošteni i nepristrasni u svojim finansijskim poslovima i nikada ne zarađuju novac na sumnjive načine.

Vaga
Poznata kao ‘zodijački znak milijardera’, Vaga je simbolizovana tegovima koji predstavljaju ravnotežu. Kao kardinalni znak, Vaga se ističe u pokretanju novih projekata i često postaje odličan lideri i trendseter. Uvek pokušava da održi ravnotežu i pažljivo korača u svim oblastima života, tako da je veoma oprezna kada su u pitanju finansijske stvari. Vage pažljivo razmatraju sve aspekte pre nego što donesu bilo kakvu odluku u vezi sa novcem, što im omogućava da ostvare velike finansijske prinose na duge staze.

Čežnja Vage za uspehom nije zasenjena arogancijom ili sebičnošću; uvek su spremni da pomognu drugima u nevolji. Vage se fokusiraju na procvat svojom velikodušnošću prema ljudima.

Škorpija
Škorpije su poznate po svom intenzitetu i odlučnosti. Kada je u pitanju sticanje bogatstva, oni imaju neumoljiv fokus i neuporedivu upornost. Ne plaše se rizika i znaju kako da donesu mudre finansijske odluke. Njihov instinkt za ulaganja i poslovne poduhvate je izuzetan, što ih često dovodi do profitabilnih ishoda.

Tajanstvena i zatvorena priroda Škorpiona pomaže im da održe privatnost u finansijskim pitanjima, što im daje jedinstvenu prednost kada je u pitanju gomilanje bogatstva. Međutim, moraju biti oprezni da ih želja za kontrolom i moći ne odvede na neetički put. Pronalaženje ravnoteže između ambicije i integriteta ključno je za održavanje finansijskog uspeha, prenosi Sensa.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu