Connect with us

Kultura

Veliki beogradski koncert grupe Sanitarium 1. decembra u Božidarcu

Foto: Marko Ristić @zamrznutitonovi

Bend Sanitarium održaće veliku beogradsku promociju albuma „Udarac glavom“ u Božidarcu, 1. decembra od 20h. Kao gosti na koncertu će nastupiti Goatmare & The HellSpades i BG Bagra.

Alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji nedavno je objavio svoj debi album „Udarac glavom“ u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs.  Nekoliko meseci unazad Sanitarium promoviše ovo izdanje širom Srbije, a njihovu „neograničenu energiju“ će prvog dana decembra moći da oseti i beogradska publika, jer se Sanitarium vraća u Božidarac!

„Eto, dočekasmo i taj beogradski koncert! Božidarac se ponavlja, a mi vam obećavamo još jači i spektakularniji lajv nastup kakav do sada niste imali prilike da vidite od nas!“ kaže Viktor Kiralj i dodaje: „Zaista smo se potrudili da unesemo novine, iskoristićemo prednost mraka i manipulacije svetla, ali to je sve što vam mogu odati sada.“

Društvo na bini će Sanitariumu praviti bendovi Goatmare & the Hellspades i BG Bagra, što znači da je odlična svirka zagarantovana!

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji i možete ih naručiti preko facebook stranice benda ili u SDžP Caffe-u (Milana Rakića 1a). Na veče koncerta, cena ulaznice biće 700 RSD.

„Akcija 3+1 karta gratis važi samo u pretprodaji! Ne gubite vreme, organizujte se sa ortacima i dođite na najjaču svirku u gradu!“ kaže bend i naglašava: „Budi tačan, svirka kreće bez kašnjenja!“

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Mileni Predić uručena nagrada „Marko Glušac“

Foto: Pixabay

Na 29. Festivalu autorskog filma (FAF) u mts Dvorani Mileni Predić uručena je nagrada „Marko Glušac“ za montažu novog filma Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“.

“Montaža je jedna nevidljiva umetnost i za nas montažere retko ko zna, tako da naš doprinos filmu uglavnom ostane nevidljiv. Veoma mi je drago da postoji jedna ovakva fondacija koja čuva ideju o važnosti montaže, ne samo kao filmskog zanata, već kao jedne umetnosti i jednog autorskog doprinosa koji daje svakom filmu“, rekla je Predić.

Predsednik saveta FAF-a Srdan Golubović rekao je da je nagrada nastala sa idejom da se „profesija filmskog montažera, koja je skrajnuta i van fokusa i pažnje javnosti, osvetli i da se promoviše kao važno filmsko zanimanje“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu