Connect with us

Hronika

Uhapšen Užičanin (73) – policija zaplenila više od 5 kilograma marihuane

Foto: Pexels

Efikasnom akcijom pripadnika Policijske uprave u Užicu uhapšen je Užičanin (73), kod koga je pronađeno 5.2 kilograma marihuane, skrivene u „dačiji logan“ kojom je upravljao, a koja je zaplenjena prilikom kontrole vozila kod benzinske pumpe na Zlatiboru.

U stanu vremešnog vozača je zatim pronađena manja količina psihoaktivnih tableta, zatim 28 kilograma rezanog duvana, kao i vagica za precizno merenje…

Zajedno sa M.M. uhapšen je i R.U. (68) joji je prema navodima iz policijske istrage organizovao prodaju i transport marihuane. Kod njega su takođe pronađene kese sa oko 20 kilograma duvana, falsifikovane paklice „bonda“, falsifikovane akcizne markice…

Obojici Užičana određeno je zadržavanje do 48 časova, a zatim će oni biti predati nadležnom tužilaštvu.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

TINEJDŽER (16) RADIO ZGIBOVE I SLOMIO VRAT!

Printskrin YT

Učenik (16) iz Prokuplja je spletom nesrećnih okolnosti nastradao radeći zgibove.

Učenik (16) jedne srednje škole iz Prokuplja, nastradao je nesrećnim slučajem, dok je radio vežbe na spravi za zgibove u pomoćnom objektu porodične kuće i prilikom pada slomio vrat. Neutešni roditelji jedva su smogli snage i kroz suze ispričali šta se desilo kobnog dana.Tragedija se dogodila subotu, oko 19.30, kada su nesretni roditelji i pronašli njegovo telo u improvizovanoj teretani koju je mladić napravio. Otac dečaka kaže da je voleo život.

„Taj dan bio je veoma veseo, raspoložen, kao i uvek. Bio je vedro dete, nikad nije imao nikakve crne misli. Pričali smo o svim stvarima, nije postojalo nešto što nije smeo da nam kaže. Vaspitali smo decu da zajedno rešavamo probleme i da smo im mi najveći prijatelji“, objašnjava on.

Kako ističe majka dečaka, njen sin nije mnogo mario za školu, ali je znao da je mora završiti. „O školi smo često pričali. To je bila nezaobilazna tema svih roditelja. Govorio je kako ide na vreme i ne izostaje, ali da ima nekih loših da će ih popraviti i završiti razred. Rekla sam mu taj dan pre nego što je otišao da vežba: „Završio si školsku godinu. Ako, možda, ima loših ocena, ne treba da utiču na tebe, popravićeš…“ prepričava neutešna majka poslednji razgovor sa sinom.

 

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu