Connect with us

Kultura

The Bad Week imaju novi spot za pesmu „Hey Hey“

The Bad Week / Foto: Nemanja Banović

Novosadski country blues bend The Bad Week objavio je novi spot za pesmu „Hey Hey“. Pesma se nalazi na debi albumu grupe „So It Was“ koji je nedavno objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Video spot za pesmu „Hey Hey“ snimili su i editovali Mia Mlinarević, Una Tomašević i Mateo Petković Rodriguez.

The Bad Week počeli su kao ulični svirači… U julu 2020. godine, u Dunavskoj ulici broj 17, usni harmonikaš se pridružio gitaristi da svojim zvukom zajedno bogate grad. Malo posle toga u skupinu je upao bubnjar i tada je rođen The Bad Week.

„Ulica nas je spojila i na njoj smo gradili svoj jedinstveni stil koji smo, nakon što su popustile kovid mere proširili i na klubske svirke kao i festivale u Novom Sadu i drugim gradovima Srbije“ kažu članovi benda i dodaju: „Pored kaver muzike, koja je većinski orijetnisana na američki kantri bluz stil, od svirke do svirke, kroz igru, stvarali smo autorske pesme koje smo zatim i snimili…“

Na albumu se nalazi 11 autorskih pesama.

Članovi benda su Strahinja Jajić  (vokal, gitara), Stefan Stefanović Gile a.k.a. Gileta Slim (usna harmonika) i Danijel Seethaler (bubnjevi/kahon). Na pesmi „Hey Hey“ na basu im se pridružio i Nenad Patković.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Bruce Dickinson i sledeće godine dolazi u Beograd

Foto: Pixabay

Fanove Bruce Dickinsona obradovaće vest da će ponovo slušati pevača Iron Maidena 22. marta sledeće godine na Jon Lord´s “Concerto For Group And Orchestra” u beogradskom Belexpocentru.

Orkestar koji broji 85 članova pod dirigentskom palicom Paul Mann-a izvodiće numere grupe Deep Purple, uz gostujuće muzičare: Bruce Dickinsona, John O’Hara-u (Jethro Tull), Tanyu O’Callaghan (Whitesnake), Kaitnera Z Doku i Bernarda Welza, sa čijeg Faceook naloga je i pronađena informacija o koncertu.

Inače, “Concerto For Group And Orchestra” je live album benda Deep Purple koji su objavili 1969. godine snimivši koncert sa Royal Philharmonic Orchestra u Royal Albert Hallu. Lord je komponovao muziku, a Gillan je napisao tekstove.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu