Connect with us

Crna Gora

Svakim svojim javnim nastupom, Nebojša Medojević pravi novu štetu Demokratskom frontu

SNP CG
Svakim svojim javnim nastupom, Nebojša Medojević pravi novu štetu Demokratskom frontu.
To svi znamo, ali uprkos tome, nema dana da Medo nešto ne komentariše, pa evo danas papagajski ponavlja izmišljenu priču Demokrata o Jokovićevim milionima kredita koji se vraćaju stotinama godina.
Sve što važi za Demokrate, važi i za Meda.
Umjesto što kleveće i izmišlja o gospodinu Jokoviću, gospodin Medo i gospoda Demokrate treba da nauče sledeću istinu – Vladimir Joković je uspješni privrednik koji je na ime poreza do sada uplatio državnoj kasi više novca nego što će svi najistaknutiji funkcioneri Demokrata, plus Medo, zaraditi u realnom sektoru tokom čitavog života.
Ni jedan kredit koji je gospodin Joković dobio nije bio podignut na rok duži od 10 godina. I sve to je bio dio njegovog rada u periodu prije nego što je izabran za predsjednika Socijalističke narodne partije 2017. godine.
Kao što je poručio Demokratama, gospodin Joković poručuje i Medu da je spreman da mu svu svoju imovinu pokloni ukoliko bi se dokazalo da je tačno to što oni o njemu navode, ali da očekuje da u momentu suočavanja sa sopstvenim promašajima, neistinama i izmišljotinama saopšti da se izvinjava.
I još nešto – neka se Medo ne nada nikakvoj perspektivi od političke saradnje sa Demokratama. Demokrate su krenule putem propasti, do čega je Medo odavno doveo PzP.

Crna Gora

SOCIJALISTIČKA NARODNA PARTIJA CRNE GORE Saopštenje za javnost (23. jun 2022. godine)

Socijalistička narodna partija Crne Gore poručuje Aleksi Bečiću da je časno prodavati patike, ali da je nečasno prodavati demagogiju i čitav život parazitirati na račun drugih kao što to sve vrijeme rade gospodin Bečić i njegovi najbliži saradnici.

„Umjesto što bez osnova napadaju časni SNP i naše funkcionere, Bečićevim Demokratama bi bolje bilo da razmisle o tome i da narodu odgovore na pitanje gdje su to Bečić i njegovi najbliži saradnici sticali političko i radno iskustvo i radne navike. Da li su mimo SNP-a, u kojem su bili naši juniori, i mimo Demokratske Crne Gore i državne kase igdje ikada zaradili ijedan cent? Jesu li bilo kada ovoj državi platili i cent poreza, a da je to ostvareno u realnom sektoru? Pamte li koliki su nam dug ostavili kada su napuštali SNP i to dug koji i dan danas vraćamo? I je li im toliko oslačalo parazitiranje na račun građana da i dan danas ne mogu da prežale što su zajedno sa Zdravkom Krivokapićem postali neslavni rekorderi u Crnoj Gori po tome koliko su kratko bili na vlasti? I da se slučajno ne zaboravi da su upravo voljom SNP-a došli do funkcija sa kojih su brzo i neslavno sišli.“

SNP podsjeća gospodu iz Demokrata da je najveća narodna, vjerska i kulturna izdaja kada, kao što je slučaj sa Demokratama, ne smiješ da kažeš kojim jezikom govoriš, u koju crkvu ideš i kada te sav narod svuda po Crnoj Gori prepoznaje kao bivše Srbe.“

„Savjetujemo Demokratama da crkvene velikodostojnike i njihovo djelo ne zloupotrebljavaju u svom političkom djelovanju. Našega velikoga Mitropolita Amfilohija se sjećamo kao čestitoga čovjeka, velikog hrišćanskog misionara i uzvišenoga Mitropolita crnogorsko-primorskoga Srpske pravoslavne crkve. Vladimir Joković ističe svoju pripadnost upravo našoj – Srpskoj pravoslavnoj crkvi. A umiju li i smiju li Bečić i njegovi najbliži saradnici da javno kažu kojoj oni crkvi danas pripadaju?“

I još nešto iz Socijalističke narodne partije imamo za Aleksu Bečića. Pošto se kočoperio juče po Zeti, mnogi bi pomislili da je ponovo postao Zećanin a da je sada bivši Srbin i bivši Podgoričanin. Pa bismo da mu poručimo da se uzalud ponovo sjetio da je Zećanin, jer poslije opšteg debakla koji doživljava njegova partija svuda po Crnoj Gori, ni u njegovoj Zeti na izborima neće proći bolje.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu