Connect with us

LifeStyle

Stilske greške koje muškarci nikako ne bi trebalo da prave

Pixabay

Muškarci današnjice vode računa o svom izgledu, isto kao i žene. Različiti modni trendovi doneli su nam neverovatno raznolik izbor kada je u pitanju garderoba, pa samim tim imamo daleko više opcija kada se radi o kreiranju sopstvenog stila. Međutim, uprkos brojnim opcijama koje su nam dostupne, postoje muškarci koji prave očigledne stilske greške koje ozbiljno utiču na njihov krajnji izgled.

Ovo je pet stvari koje mogu uticati na utisak koji ostavljate kod svih ljudi sa kojima se susrećete tokom jednog dana, uključujući i ženski pol, a koje bi trebalo da izbegavate po svaku cenu.

Previše dodataka (aksesoara)

Ogrlice, narukvice, pirsinzi i minđuše u većini slučajeva znaju da poboljašu vaš izgled i stil, ako je to ono što vi volite, ali postoji dosta primera gde muškarci preteraju sa ovim dodacima. Dakle, ako volite poneki modni dodatak, budite umereni.

Kravata

Kada kažemo da kravata uništava vaš izgled, ne mislimo da su sve kravate loše, već mislimo na loš način vezivanja. Danas se sve češće viđaju muškarci sa slobodnim i loše vezanim kravatama koje jednostavno izgledaju neuredno. Trudite se da vaša kravata bude dobro nameštena i da uvek bude stegnuta. Ako ipak želite opušteni izgled, onda je bolje da kravatu skinete.

Brijanje

Da momci, brada može da vas upropasti, ali samo onda ako ne znate da je održavate i da se pravilno brijete. Ako tražite glatko brijanje posle kojeg će vam obrazi biti mekani, onda morate vašu bradu brijati sa velikim oprezom. Niko ne voli da vidi krvavog muškarca sa ožiljcima po licu. Ako ipak želite dužu bradu, potrudite se da je redovno održavate ili češće posećujte svog bricu koji će to profesionalno odraditi za vas.

Proporcije

Zapamtite, niko ne voli da vidi muškarca u prevelikim ili u premalim stvarima. Potrudite se da sve nove stvari koje imate budu po vašoj meri. Nije loše ni da posetite krojača koji će vam modifikovati odela i ostale sitnice koje su van vaših proporcija. Ovako ćete sigurno izgledati sjajno.

Naočare

Naočare mogu da budu sjajni modni dodatak, ali samo onda kada odgovaraju vašem obliku lica. Ne možete tek tako kupovati naočare koje poželite, već morate izabrati one koje najviše ističu vaše crte lica. Ista priča je i sa naočarima za vid. Potrudite se da uzmete modernije i lepše ramove, kako biste izbegli dosadni i štreberski izgled Klarka Kenta.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Treća godina zaredom: Zvanično najbolja evropska destinacija za zimsko putovanje

Pixabay

Jesen je uveliko tu, a zimski meseci će doći dok kažete „keks“. Već će uskoro sa svih strana krenuti i ponuda svega što ima veze s novogodišnjim praznicima, pa je vreme da i vi, ako želite da ovu zimu negde putujete, počnete da razmišljate o odredištu.

Na stranici DiscoverCars.com objavili su svoju godišnju lestvicu najboljih destinacija za zimski beg u Evropi, a Krakov je na vrhu već treću godinu zaredom.

Stari grad drugog najvećeg poljskog grada prepun je kul barova, fascinantne istorije i iz godine u godinu beleži sve više gostiju, a opet nije prepun. U njemu svakako vredi obići najveći srednjovekovni evropski trg Rynek Glowny, čudesni dvorac Wawel, a greh je preskočiti i staru jevrejsku četvrt Kazimierz i ne upoznati njenu bogatu istoriju.

Prema istraživanju, Krakov ima prilično povoljne cene najma automobila i hotela, kao i 665 restorana s razumnim cenama. Recimo, pola litra piva koštaće vas u proseku 2,25 evra, što je s obzirom na poskupljenja na svim nivoima, i te kako dobra cena za jedan evropski grad, piše Pun kufer.

Drugom najboljom evropskom zimskom destinacijom u istom istraživanju proglašen je Prag, koji je tek neznatno iza Krakova s ocenom 37 od 50 (Krakov je dobio 38). Na trećem mestu je Brisel.

U TOP 10 našli su se još i Pariz, Budimpešta, Tallin, Berlin, Amsterdam, Beč i Kopenhagen.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu