Connect with us

Hronika

Sin političarke Sande Rašković Ivić pronađen mrtav – sumnja se na samoubistvo

Foto: Pexels

Sin političarke Sande Rašković Ivić, Jovan Ivić, pronađen je mrtav jutros oko 5 i 40 časova na pločniku ispred zgrade u Beogradu.

Prema nezvaničnim saznanjima, telo Jovana Ivića pronašli su slučajni prolaznici u ulici 27. marta ispred zgrade u kojoj je živeo i odmah su odmah obavestili policiju. Na licu mesta gde je pronađeno telo i dalje je primetan veliki broj mrlja od krvi. Kako nezvanično saznajemo, mladić je oko vrata imao obmotan kabl.

Hitna pomoć koja je brzo stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt.

Više javno tužilaštvo zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak o smrti Jovana Ivića. Za sada se sumnja na samoubistvo jer kako nezvanično saznajemo nisu uočeni tragovi nasilja kao ni premetačine u stanu gde je živeo.

Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju kao i obavljanje toksikoloških analiza.

Jovanova sestra sišla je ispred zgrade i zamolila novinare da se sklone i da ih razumeju.

– Molim vas da nam ne otežavate situaciju, imao je samo 24 godine. Razumite našu bol – bila je kratka nakon čega se vratila u zgradu.

Jovan je završio filozofiju a Sanda Rašković Ivić ima još jednog sina i ćerku.

(I.T.)

 

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

Odloženo suđenje optuženima za ubistvo Blaža Đurovića – naredno ročište 6. juna

Foto: Pexels

Danas je pred većem Višeg suda u Beogradu za 6. jun odloženo suđenje Darku Veskoviću i Nemanji Ivanovu koji su optuženi za ubistvo Blaža Đurovića 10. marta 2018. godine na Dušanovcu.

Novi branilac Nemanje Ivanova, advokat Milenko Cvijović, zatražio je od suda da se suđenje odloži kako bi se upoznao sa predmetom, s obzirom da je nedavno angažovan.

Odbrana je nakon odlaganja predložila da se okrivljenima ukine pritvor ili zameni blažom merom, čemu se tužilac usprotivio tvrdeći da i dalje stoje svi zakonski razlozi zbog kojih im je određen pritvor, te je sud nakon kraće pauze odbio predlog.

Optuženi Ivanov i Vesković, u Specijalni sud dovedeni su iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, gde im se do sada sudilo u specijalnoj sudnici iz razloga bezbednosti, ali im je suđenje premešteno zbog renoviranja zatvorske sudnice.

Njih dvojica se u pritvoru nalaze četiri godine i negiraju ubistvo Đurovića.

Dve nedelje nakon ubistva Ivanov je uhapšen u Beogradu dok je Vesković uhapšen u aprilu 2018. godne u Zagrebu, te je nekoliko meseci kasnije izručen Beogradu.

Njih dvojica su optuženi da su iz automatske puške sa 29 projektila iz automobila ubili Đurovića, a nakon toga zapalili njegov automobil.

Na teret im se stavljaju krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu.

Podsećanja radi, Đurović je ubijen ispred kuće svog brata u ulici Vojvode Skopljanca 22, nakon što je dovezao do njega i decu, 10. marta 2018. godine na Dušanovcu.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu