Connect with us

Filmovi

Saopšten širi spisak kandidata za Oskara

Foto: Pixabay

Američka Akademija filmskih umetnosti i nauka saopštila je, uoči konačnih nominacija, širi spisak kandidata za nagradu Oskar u deset kategorija, među kojima su za najbolji međunarodni film i za originalnu muziku.

U kategoriji za najbolji međunarodni film, u kojoj mogu učestvovati 92 zemlje, u izbor je ušlo 15 naslova, na osnovu preliminarnih glasova članova Akademije, među kojima su argentinski „Argentina, 1985” i austrijski „Korset“.

Slede belgijski film „Blizu“, kambodžanski „Povratak u Seoul”, „Sveti pauk“ iz Danske, francuski “Sveti Omer”, nemački „Na zapadu ništa novo“ i indijska „Poslednja filmska predstava“.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Najgledanija Netflix-ova serija dobija 2. sezonu

Unsplash

Iz Netflix-a stiže dobra vest za sve ljubitelje serije One Piece, koja je trenutno najgledanija na ovoj platformi u mnogim zemljama.

Naime, ova igrana adaptacija istoimene mange i anime serije dobiće drugu sezonu, što i ne iznenađuje ako se uzme u obzir njena trenutna popularnost.

Ona se nalazi u vrhu gledanosti otkako je izašla i ljubitelji originalne mange pohvalili su način na koji je preneta u igranu serijsku verziju.

U seriji One Piece glavnu ulogu tumači Inaki Godoj kao Manki D. Lufi, mladi gusar koji sakuplja posadu kako bi pronašli komad blaga pod nazivom One Piece, da bi postao Kralj gusara.

Pored njega, tu su i Makenju kao Roronoa Zoro, Emili Rad kao Nami, Džejkob Romero kao Usop i Taz Skajlar kao Sanji.

Kako tvorci serije imaju puno izvornog materijala kao inspiraciju, oni su rekli da se nadaju da će snimiti 12 sezona, a da bez problema mogu da urade bar 6.

Ova obnova za drugu sezonu je dobra vest i znak da bi serija svakako mogla da se oduži, na radost fanova.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu