Connect with us

Kultura

Produžen rok za prijave na „WOMCOM“

Foto: Promo

Rok za prijave na umetničke rezidencije u projektu “ŽENSKA MOĆ U STRIPU – WOMCOM” produžen je do 12. juna 2023.

Ukoliko crtate stripove, zinove, veb stripove, mange ili ilustracije i na strip gledate kao na medij za pričanje priča iz ženske perspektive i vraćanje moći ženama, ukoliko ste zainteresovani za crtanje stripova koji preispituju patrijarhat, rodnu nejednakost i druge oblike društvene nejednakosti, te želite da putujete, da upoznajete druge umetnike/ce i istomišljenike/ce, onda je ovaj rezidencijalni program baš za vas.

Projekat “Ženska moć u stripu – WOMCOM” poziva vas da se prijavite na rezidencije i kreirate kratke stripove, dobijete mentorsku podršku, izlažete svoje radove i pridružite se kreativnoj regionalnoj mreži koja promoviše ženske glasove i perspektive.

Rok je 12. jun 2023, a prijavni formular nalazi se na ovom linku https://www.womcom.io/wom-com-open-call/
Više informacija pročitajte na sajtu projekta Women Power in Comics https://www.womcom.io/

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Gitarista Tomi Emanuel 9. novembra u Novom Sadu

Foto: Promo

Australijski gitarista Tomi Emanuel (Tommy Emmanuel) održaće koncert 9. novembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, saopštili su organizatori iz Gitar (Guitar) art festivala (GAF).

Koncert „legende svetske gitare“ biće prilika da čujemo Emanuelove numere koje su „bogate zrelim melodijama i radošću uhvaćenom u trenutku“, naveo je GAF.

„Radost je uvek prisutna jer ja za njom tragam u muzici. Videti iznenađenje u očima ljudi je vredno življenja i rada. Ne mogu a da ne sviram ljudima sa svim srcem koje je preplavljeno radošću zato što se nalazim u trenutku za koji sam celoga života radio“, naveo je Emanuel.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu