Povežite se sa nama

Biznis

Prodajni dan 11. juna za stanove „Beograd na vodi“

Objavljeno

on

Foto: Unsplash

Posetite prodajni centar u petak 11. juna od 10 do 19 časova i saznajte sve što ste ikada želeli da znate o životu u Belgrade Waterfront-u.

Ovo je savršena prilika da iskusite uzbudljivu atmosferu novog centra grada, kao i da po najboljim uslovima kupite stan svojih snova. Naši prodajni savetnici će biti tu da vam pomognu da izaberete vašu idealnu investiciju, a imaćete priliku i da saznate više o ponudi stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za stanove u Belgrade Waterfront-u.

Registrujte se na sajtu Belgrade Waterfront i provedite dan na suncem okupanoj Sava Promenadi.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis

Podsticaj razvoju žena u preduzetništvu

Objavljeno

on

Foto: Unsplash

Održana peta međunarodna konferencija „Biznis na štiklama“

Peta Međunarodna stručna konferencija preduzetnica „Biznis na štiklama“, namenjena promociji i unapređenju ženskog preduzetništva, održana je juče na Novosadskom sajmu. U okviru programa konferencije obuhvaćena su stručna predavanja i paneli na temu razvoja žena u ženskom preduzetništvu, dok je nagalsak bio na izvorima finansiranja, promociji i pozicioniranju na tržištu, kao i načinima za prevazilaženje krize uzrokovane koronavirusom.

– Želimo da damo podsticaj svim ženama i devojkama da pokrenu svoj biznis i nikada ne odustaju, jer žene nisu samo domaćice, već su i poslovne žene, kazala je ministarka privrede Anđelka Atanasković. – Danas žena ima dovoljno i u Vladi Srbije i na rukovodećim mestima, te želimo da pružimo punu podršku svim preduzetnicama.

Član gradskog veća za privredu Milorad Radojević istakao je da grad Novi Sad snažno podržava žensko preduzetništvo, te je od 2016 godine jedina lokalna samouprava koja je izdvojila 65 miliona dinara za programe samozapošljavanje žena, a za žensko inovaciono preduzetništvo 2018. godine 40 miliona dinara. On je nagalsao da je ova konferencija idealna prilika da se čuje sve što je dobro, ali i loše, kao i da se radi na tome da se stvore bolji uslovi za poslovanje sugrađanki i preduzetnica.

Drago mi je što Novi Sad ovu konferenciju podržava od momenta kada je postojala samo ideja, a ta podrška je sve snažnija, pre svega što shvatamo koja je važnost ženskog preduzetništva za privredu grada Novog Sada, a takođe, jer su kongresi i manifestacije poput ovih od velikog značaja za kongresnu industriju i turizam Novog Sada, rekao je Radojević. – Godina iza nas bila je teška i izazovna, a zaista je pokazala koliko nam nedostaju ovakvi događaji.

Ambasador Arapske republike Egipta Amr Alguvejli izjavio je da mu je čast da bude učesnik ove konferencije, a da je svojom prezentacijom „Žene osnažuju srpsko-egipatsku ekonomsku saradnju“ želeo da poželi dobrodošlicu svim preduzetnicima koje žele da prošire poslovanje i na afrički kontinent, naročito nakon što su predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović i guverner Aleksandrije Muhamer Taher el Šarif potpisali Pismo o namerama o uspostavljanju institucionalne saradnje između Guvernata Aleksandrije i AP Vojvodine.

Moderatorka konferencije Elizabeta Stanimirov naglasila je da su ovakve konferencije sjajno mesto za umrežavanje, kada se na jednom mestu okupi mnogo preduzetnica koje se upoznaju i razmenjuju iskustva, a da one mogu postati i klijenti, kupci i poslovni partneri.

Autor D. Andulajević

 

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • multimedija music prodavnica

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu