Connect with us

Sport

Početak priprema za novi olimpijski ciklus

HLADNA UVERTIRA ZA MLADE VATERPOLISTE NA DORĆOLU

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić počeo je novi olimpijski ciklus pripremama na bazenu „25. maj Milan Gale Muškatirović“.

Pozvano je 28 vaterpolista iz domaćih klubova: Dimitrije Rističević (Partizan), Lazar Dobožanov (Radnički)  Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Šabac), Milan Bulajić (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkiić (Partizan), Nebojša Toholj (Radnički), Petar Mitrović (NBG Vukovi), Bojan Gavrilović (Radnički), Bogdan Brešćanski (Vojvodina),Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Petar Jakšić (Partizan), Zoran Božović (Partizan), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Marko Radulović (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Marko Dimitrijević (Partizan), Aleksandar Kovačević (Valis), Viktor Rašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nikola Kojić (Partizan), Viktor Urošević (NBG Vukovi) i Marko Radović (Crvena zvezda).

Iz zdravstvenih razloga se nisu pojavili Toholj, Vico, Brešćanski, Božović i Dimitrijević.

Kandidatima za reprezentaciju Savić je predstavio nove saradnike trenere Vladu Markovića, Milivoja Dopsaja, Miloša Ostojića i iz stare garniture dr Nikolu Repca. U svom maniru, u spoju šale i zbilje igračima je nagovešteno šta ih čeka.

Početak priprema počeo je u hladnoj atmosferi zbog problema sa temperaturom vode. Vaterpolo savez je na vreme obezbedio energente, ali su isti izgleda potrošeni pre vremena pa je selektor Savić bio ljut jer nije mogao da odradi sa kandidatima sve što je želeo.

Nove pripreme biće odmah posle Nove godine od 3. do 5. januara u Beogradu sa Hrvatskom. Predviđeno je da se 4. januara odigra i zvanična prijateljska utakmica.

FOTO – DEJAN STEVOVIĆ

 

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fudbal

Simon Vukčević u pritvoru zbog oružja

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA POKUŠAO DA U CRNU GORU UNESE PIŠTOLJ I METKE

Nekadašnji crnogorski fudbaler Simon Vukčević uhapšen je u prošlu subotu na graničnom prelazu Gostun kod Prijepolja između Srbije i Crne Gore, pošto mu je pronađen pištolj i 126 metaka.

Kako prenosi „Informer“, on je lišen slobode, a u ponedeljak mu je u Višem tužilaštvu u Užicu određen pritvor od 30 dana zbog nedozvoljenog nošenja vatrenog oružja i municije.

Vukčević je karijeru započeo u Partizanu, čijem se omladinskom pogonu pridružio 2002. godine iz Budućnosti. Posle četiri godine prelazi u Saturn, a još je igrao i u Sportingu i Blekburnu. Karijeru je završio u martu 2018. godine u matičnom klubu iz Podgorice.

Za Crnu Goru je odigrao 45 utakmica, a ima i pet nastupa za reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

A.K.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu