Connect with us

Kultura

Počela prijava za festival BARF11

Foto: Promo

Počela je prijava bendova i autora za jedanaesto izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF11.

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je  konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala.

Prijava bendova/autora za festival BARF11 počela je 1. novembra i traje do 5. decembra 2022. godine. Nakon toga, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala.

Finale festivala biće održano 25. decembra u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, kada će bendovi/autori finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju uživo prezentuju svoje pesme.

Svi bendovi/autori se na BARF11 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

Prijavljivanje na festival se vrši preko internet sajta Udruženja rok muzičara Srbije – urmus.rs.

VREDNE NAGRADE!

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF11.

Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2023.

Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada. Pobednik festivala dobija snimanje i objavljivanje digitalnog singla za Multimedia Music, nastup na Bunt Rok festivalu 2023, i još mnogo drugih vrednih nagrada.

U saradnji sa Multimedia Music objaviće se i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a.

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.

Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Gitarista Tomi Emanuel 9. novembra u Novom Sadu

Foto: Promo

Australijski gitarista Tomi Emanuel (Tommy Emmanuel) održaće koncert 9. novembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, saopštili su organizatori iz Gitar (Guitar) art festivala (GAF).

Koncert „legende svetske gitare“ biće prilika da čujemo Emanuelove numere koje su „bogate zrelim melodijama i radošću uhvaćenom u trenutku“, naveo je GAF.

„Radost je uvek prisutna jer ja za njom tragam u muzici. Videti iznenađenje u očima ljudi je vredno življenja i rada. Ne mogu a da ne sviram ljudima sa svim srcem koje je preplavljeno radošću zato što se nalazim u trenutku za koji sam celoga života radio“, naveo je Emanuel.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu