Connect with us

Hronika

PETOGODIŠNJAK PREMINUO NAKON VAĐENJA ZUBA!

Printskrin YT

Nadležne institucije zatvorile su privatnu ordinaciju na mesec dana.

Nakon smtri petogodišnjaka Deniza Sonmeza, vlasti turske provincije Bursa odlučile su da zatvore jednu stomatološku ordinaciju na mesec dana i da istraže sve u vezi sa njenim radom. Dečakovi roditelji Elena i Ajdin Sonmez rekli su policiji da su sina 10. novembra odveli na pregled u privatnu stomatološku ordinaciju, gde mu je dijagnostikovan karijes. Lekari su pod opštom anestezijom izvadili jedan zub i stavili plombe na četiri zuba. Već tokom pregleda dete je počelo da krvari, temperatura mu je skočila i mališan je počeo da se trese. Lekari su mu i pored svega samo prepisali lek i poslali ga kući.

Ubrzo se detetu stanje pogoršalo i roditelji su ga odvezli u državnu bolnicu, ali lekari nisu uspeli da ga spasu, dečak je 13. novembra preminuo od višestrukog otkazivanja organa usled nedostatka kiseonika. Nadležni su privatnu ordinaciju na mesec dana od 16. novembra, a tužilaštvo je počelo istragu. Roditelji dečaka su rekli da anesteziolog nije uradio nikakve testove pre anestezije i da je napustio kliniku ne čekajući da dete dođe sebi posle operacije. Naveli su i da je cevčica ubačena u grlo deteta tokom operacije probila adenoid i krvarenje koje je usledilo mu je ispunilo pluća.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

U šumi u Velikoj Plani pronađeno telo u fazi raspada

Pixabay

U šumi u Velikoj Plani danas je pronađeno telo u fazi raspada, rečeno je Tanjugu u PU Smederevo.

Telo koje je obezglavljeno, pronašli su lovci oko podneva.

O slučaju je obavešten tužilac koji će najverovatnije naložiti obdukciju kako bi se utvrdio identitet osobe i uzrok smrti.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu