Connect with us

Književnost

Peti Smit objavljuje knjigu inspirisanu svojim Instagramom

Foto: Pixabay

Legendarna kantautorka Peti Smit planira da objavi novu knjigu fotografija pod nazivom „A Book of Days“.

U pitanju je kolekcija od 365 slika i autorkinih osvrta na njih, koje je inspirisao Instagram.

Poznata pevačica je 2018. otvorila profil na ovoj društvenoj mreži, bez mnogo razmišljanja o tome kako će da je koristi u budućnosti. U svojoj prvoj objavi je napisala: „Zdravo svima!“ (Hello everybody), na oduševljenje njenih vernih fanova, a danas na Instagramu ima čak milion pratilaca.

Smitova je ubrzo krenula da na profil postavlja selfije i fotografije stvari i ljudi koje voli, uključujući i portrete njene dece, omiljene čizme, pesme koje je napisala ona ili njeni omiljeni književnici, posteri bendova koje voli itd. Posebno mesto na njenom Instagramu imaju fotke njenog dragog mačora, Kaira.

S rastom broja objava, pevačicin Instagram je postao koherentna priča o njenom životu posvećenom umetnosti. Sada, u svom papirnom izdanju, fragmenti njene Instagram stranice se nalaze pored vintidž fotografija predmeta koji su autorki dragi. Biseri, privesci za ključeve i gitara njenog muža nalaze se pored fotografija iz njene arhive, koje, između ostalog, prikazuju železničke stanice, kafiće i njen život proveden na putu.

Smitova je na Instagramu najavila predstojeće izdanje knjige „A Book of Days“, rekavši da je ona „plod mnogo rada, naseljen svetim duhovima i koji slavi novo“. Inspirisana je njenim Instagramom, ali „originalna od početka do kraja.“

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

„Za zdrave zube bez muke – četkicu u ruke!“ u Vulkančiću

Foto: Promo

Vulkančić je objavio sjajnu i drugačiju knjigu, koja ukazuje na važnost brige o zubima kod dece. Za zdrave zube bez muke – četkicu u ruke! edukovaće decu o pravilnom održavanju oralne higijene i njenoj važnosti, kroz deci bliske likove i humoristične događaje.

Takođe će im pomoći da prevaziđu često unapred izgrađeni strah od odlaska kod zubara, pomoću živahno oslikanog lika tetke Milice, stomatologa. Stoga ih na kraju knjige čeka diploma za hrabrost kod zubara!

Pronaći ćete i poster, sa jasno ilustrovanim i opisanim koracima za pravilno i temeljno pranje zuba, koje će deci pomoći da steknu i razviju zdravu rutinu.

Uz knjigu dolazi i Te-Pe četkica za zube za decu, prilagođena uzrastu 3+. Te-Pe četkice su nastale u saradnji sa stomatološkim stručnjacima. Već decenijama unazad ova firma pruža niz proizvoda za interdentalnu higijenu i vodi računa o preventivnoj stomatološkoj zaštiti.

Slikovnicu za decu uzrasta od tri do pet godina Za zdrave zube bez muke – četkicu u ruke! potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu