Connect with us

LifeStyle

Pet najboljih muških frizura za proleće

Pixabay

Muški svet se drastično promenio u poslednjih nekoliko godina. Vaši očevi i dede verovatno nikada nisu ni pomišljali o promeni frizure, međutim, danas je to sasvim normalna pojava. Muškarci veoma često menjaju svoje frizure, pa se sada mogu takmičiti i sa ženama.

Ovo su frizure koje će vam najviše odgovarati i koje će od vas napraviti pravog šmekera tokom proleća.

Razdeljak

Ovo je frizura koja će od vas napraviti pravog zavodnika. Ovu frizuru nose mnogobrojni popularni glumci, kao što je Leonardo Dikaprio i ne menjaju je godinama. To samo govori koliko je ova frizura efektivna i koliko privlači pažnju. Uz pomoć ove frizure ćete izgledati poslovno i kao pravi džentlmen pa smo sigurni da ćete privući poglede lepšeg pola.

Nepredvidivi pompadur

Ako ste hteli da oživite Elvisa u sebi, onda je ova frizura savršena za vas. Ova frizura ima jak efekat i od vas će napraviti pravu superzvezdu. Muškarci sa ovom frizurom deluju šmekerski i kao pravi zavodnici, pa se spremite da budete novi Kazanova.

Vojnička frizura

Ovo je frizura koja od vas neće zahtevati mnogo muke. Uz njenu pomoć ćete izgledati muževno i snažno i pokazaćete da niste za šalu. Ovo je prava prolećna frizura jer vas neće mnogo grejati, a njeno održavanje je jeftino i jednostavno.

Bekamka

Ovo je vrlo jednostavna frizura koju je popularizovao poznati fudbaler, Dejvid Bekam. Kosa je na temenu i sa strane iste dužine, češlja se unapred,dok se šiške podižu ka gore. Ovo će vas podmladiti i dati vam sporski i džentlmenski izgled.

Surferka

Metju Makonahej i Kristijan Bejl su sjajan primer kada je reč o ovoj frizuri. Muškarci koji vole dužu kosu trebaju ovako da se ošišaju, jer će imati dužinu, ali i stil koji im je neophodan za osvajanje ženskog srca.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Saveti za muškarce – Obucite se sa stilom

Pixabay

Ukoliko vam je dosadilo da vas gledaju čudno zbog onoga u čemu ste se pojavili u društvu i da vas pitaju da niste možda prošli pored nekog ogledala dok ste dolazili do grada, sledi nekoliko korisnih i iznad svega primenjivih saveta, zahvaljujući kojima više nikada nećete napraviti kobne greške kada je oblačenje u pitanju.

Ako dakle nemate dovoljno volje, vremena, pa ni želje da pratite aktuelnosti kada je muška moda u pitanju, evo nekoliko trikova koji će vas, nezavisno od trenda koji vlada, prikazati u lepom svetlu i kao osobu sa stilom. Iako izbor garderobe zavisi od vašeg životnog stila, telesne građe, karaktera i prilike za koju se odevate, nikada nećete pogrešiti ako se budete držali klasičnog stava.

Pre svega svaki muškarac koji drži do svog stila (u izgradnji) treba u svom ormaru da ima tri stvari – belu košulju, farmerke i sako. Još ako pogodite veličinu koja vam pristaje, uboli ste dobitnu kombinaciju. Zahvaljujući ovim nadasve jednostavnim odevnim predmetima, koje će vam biti lako da pronađete i ukombinujete izgledaćete dovoljno ležerno, opušteno, poslovno i moderno u isto vreme.

Potrudite se da prilikom kupovine garderobe izbegavate sintetiku i birate pamučne i lanene materijale, jer pre svega prvi deluju jeftino i u njima ćete se više znojiti. Zapamtite, nemojte se stideti veličine koju nosite, od većeg ili manjeg broja, jedino je gora slika prektarkih i preuskih pantalona, preširokih ili prekratkih košulja i tome slično, u kojima ćete izgledati kao da se niste snašli u sopstvenom ormaru.

Jednostavnu belu košulju moći ćete da kombinujete tokom godine sa najrazličitijim odevnim predmetima. Rukave iste možete nositi spuštene ili podvrnute, tokom leta istu možete nabaciti raskopčanu preko majice ili je zimi nositi ispod džempera. Kada naučite da se snalazite sa belom košuljom, pokušajte da isto izvedete i sa onim u bojama ili sa nekim zanimljivim dezenom. Potrudite se da iste ne odudaraju mnogo od garderobe koju već posedujete. Nikako nemojte kupovati košulju uz koju nemate u datom momentu odgovarajuće pantalone, cipele ili kaput, sem ako niste spremni na dodatni izdatak.

Iako su varijacije što se jakni tiče brojne, one koje nikada neće izaći iz mode su svakako kožne jakne. Oni koji su joj verni, kažu da ista s godinama nošenja postaje sve bolja i bolja. Najčešće boje u kojima ćete ih pronaći su crna i tamno braon, a pristaju gotovo svim tipovima muškaraca. Takođe postoje letnje i zimske varijante, pa obratite pažnju prilikom kupovine, na to da li je ista postavljena ili nije.

Pošto ste već savladali belu i sve druge košulje, trebali bi da se upoznate sa prednostima dobrih džempera. Ima ih u najrazličitijim varijacijama i bojama. Ukoliko se ne osećate naročito udobno u sakou, možete slobodno preko košulje da obučete džemper, a isti će učiniti da izgledate podjednako poslovno. Kombinujte svetlije košulje sa tamnijim džemperima kako bi isti došli do izražaja i nikad nemojte preterivati sa dezenima. Skromnije je uvek poželjnije.

Možda će vam u početku biti teško da se navikenete na nošenje cipela, ali patike i sako jednostavno ne idu. Niko ne kaže da morate da nosite klasične cipele, jer danas postoji hiljadu varijacija modernih mladalačkih cipela, koje su čak i udobnije od patika na koje ste navikli.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu