Connect with us

Politika region

Pavle Grbović: „Ne očekujem da će izbori biti raspisani pre kraja godine“

Photo: Unsplash

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da ne očekuje da će izbori biti raspisani do kraja godine, nakon najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi oni mogli biti održani u septembru.

„Mislim da je to još jedna rukavica u lice koju nam baca predsednik države kako bi skrenuo fokus sa ovoga što se dešava“, rekao je Grbović za Insajder TV.

Ocenio je da bi izbori u ovom trenutku bili „jedna vrsta bežanja od odgovornosti i krucijalan dokaz da je ova vlast spremna da se ništa ne promeni“.

„Izbori bi u ovom trenutku za njih značili pokušaj legitimizacije dosadašnjeg rada i legitimizacije političke odluke da se apsolutno ništa u ovom društvu ne promeni“, kazao je Grbović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je mogućnost da 26. maja cela Vlada Srbije bude smenjena.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Ana Brnabić: „SNS ne beži od izbora, a opozicija jedno piše, a drugo priča“

Photo: Unsplash

Brnabić je za televiziju Hepi ocenila i da opozicija, po pitanju izbora, „jedno priča, a drugo piše“, te da, kako je navela, „u ovom trenutku niko tačno ne zna šta tačno hoće“.

Premijerka Srbije je ukazala na promenu stava dela opozicije u vezi izbora i navela da njihovi predstavnici, u kratkom periodu, prvo nisu hteli izbora, a onda ih hoće.

Dodala je i da ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvao da razgovaraju oko izbora ali da, kako je kazala, nisu uzeli učešće „u tehničkim razgovorima“.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu