Connect with us

Hronika

Otac Mateja Periša se slomio i kroz suze rekao: „Bogu hvala da je kraj ovom čekanju“

Foto: Printscreen Facebook / Nenad Peris

Nenad Periš, otac Mateja Periša čije je telo danas pronađeno na Adi Huji u Beogradu, priznaje da mu je laknulo što je čekanju došao kraj, ali da istovremeno oseća neizdrživi bol.

Nenad Periš je rekao da je jutros primio poziv od srpske policije i da mu je saopšteno da telo pronađeno u Dunavu bi po svemu sudeći moglo da bude Matejevo.

– Pozvala me srpska policija i rekla da je ribar pronašao telo nizvodno od Pančevačkog mosta i da na sebi ima odeću koja po boji odgovara boji koju je imao Matej u trenutku nestanka. Dok se ne sprovede DNK analiza, ne može se sa sigurnošću tvrditi da se radi o Mateju, ali po svemu ovome vrlo je velika verovatnoća da je tako. To bi bio kraj potrage, ako je istina, a mislim da jeste – izjavio je Nenad za HRT, pa dodao:

Ovo nije kraj, moramo ići napred svi zajedno i ponovo ćemo se sresti iz molitvu

On je dodao da, kada završi neke formalnosti, kreće za Beograd.

– U toku današnjeg dana ili najkasnije sutra će sigurno stići rezultati DNK analize. Kad sam bio u Beogradu ja sam već ostavio svoje uzorke, tako da imaju sve što je potrebno –

Istina je istina i ona se ne može menjati. Mogu samo reći „Bogu hvala da je kraj ovom čekanju“. Naravno da je to teško prihvatiti. To je neverovatno bolno, ali kažem, pogled napred. Digni pogled i prihvati Božju volju –

Na kraju, Nenad Periš ima jednu molbu.

– Zamolio bih sve novinare da se suzdrže od kontaktiranja mene i moje porodice. Napraviću siže i poslati svim redakcijama. Postoji veliko interesovanje i zahvaljujem se svima koji su želeli da pomognu, ali ako je ovo kraj, molim sve da prihvate i spuste pritisak. Od jutros mi non-stop zvoni telefon, više je nemoguće funkcionisati –

(kurir.rs/HRT)

I.T.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Hronika

Priveden policajac (23) iz Vršca – u porodičnoj kući slučajno ubio svog oca

Foto: Unsplash

Policajac M.S. (23) iz Vršca priveden je nakon što je u porodičnoj kući u ovom gradu slučajno ubio svog oca.

Tragedija se dogodila u popodnevnim satima.

– Mladi policajac je bio sa ocem u stanu kada je oružje slučajno opalilo i metak je pogodio njegovog oca. Otac je odvezen u bolnicu, ali je uprkos svim naporima lekara preminuo, a sin je priveden u stanicu – priča izvor Kurira i nastavlja:

– Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti, ali za sada nema indicija da je M.S. namerno pucao u svog oca –

Komšije ove porodice šokirane su tragedijom.

– Jutro je bilo mirno, a odjednom su se začule sirene. Videli smo kako muškarca iznose na nosilima i stavljaju u ambulantna kola – pričaju komšije za Kurir i dodaju:

– Nakon toga pojavile su se policijske patrole, a policajac je samo stao i rekao „Umro je“. Krv da se zaledi, to je fin mladić, slučajno je ubio oca – navode sagovornici Kurira.

(kurir.rs)

I.T.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu