Connect with us

Hronika

Odloženo suđenje Lazaru Galiću – novo ročište zakazano za 2. novembar

Foto: Pexels

Lazaru Galiću koji je optužen za saobraćajnu nezgodu u julu mesecu, odloženo je suđenje zbog štrajka advokata u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Lazar Galić, tereti se da je u julu mesecu na pešačkom prelazu naleteo na Mihajla B, oca koji je u tom trenutku prelazio ulicu sa dvojicom sinova Stefanom (9) i Lukom (5).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, otac je zadobio lake povrede, Luka teške telesne povrede dok je devetogodišnji Stefan poginuo.

Zbog štrajka advokata danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, Galić nije dovođen na pretres iz Centralnog zatvora.

Podsećanja radi, Lazar Galić je na pripremnom ročištu izjavio da nije kriv.

Novo ročište zakazano je za 2. novembar.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Preminuo muškarac kog je na radnom mestu pritisnula presa: Imao prelome i povrede krvnih sudova

Printskrin

Muškarac P. T. (37) iz Prokuplja, koji je povređen kada ga je na radnom mestu pritisnula presa, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu nedelju dana nakon što je tamo primljen u teškom stanju i životno ugrožen.

Ttragično stradali P. T. primljen je u bolnicu sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za levu nogu i bio je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, piše Nova.

Uprkos svim naporima lekara i multidisciplinarnog pristupa lečenju, juče je, u toku popodneva preminuo.

Inače, radinka iz Prokuplja je pritisla presa na radnom mestu. On je potom dovezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i na prijemu je bio u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

– Odmah je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđeno da pacijent ima prelom karličnih kostiju, kao i povrede arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije u levoj nozi. Posle hitnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom opštem stanju, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju – saopštili su tada iz UKC Niš.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu