Connect with us

Politika region

Novica Tončev: „Zorana Mihajlović se ne pita da li će Ivica Dačić biti premijer“

Foto: Unsplash

„Moja koleginica Zorana Mihajlović se isto kao i ja ne pita ništa, niti može da odlučuje da li će novi premijer Srbije biti Ivica Dačić. To će odlučiti naši predsednici partija“, kaže za Danas Novica Tončev, potpredsednik Socijalističke partije Srbije, reagujući na izjavu Zorane Mihajlović, članice Predsedništva Srpske napredne stranke da Dačić neće biti premijer Srbije.

Tončev poručuje Mihajlovićevoj da izađe na izbore sa svojim imenom i prezimenom i neka proveri koliko vredi.

„Da vidimo svi koliko vredi Zorana i koliko će dobiti poverenje građana. Tek onda neka komentariše i odlučuje ko će biti premijer“, naglašava Tončev.

Mihajlovićeva je gostujući na TV Hepi rekla da Ivica Dačić neće biti premijer i da je ona generalno protiv koalicije naprednjaka sa Socijalističkom partijom Srbije.

„Ne znam da li ću ja biti u Vladi, ali mi se čini da sa sigurnošću mogu reći ko neće biti premijer. Ivica Dačić neće biti premijer. Ja sam generalno protiv koalicije sa SPS, mislim da se mnogi ‘kače na leđa’ SNS i predsednika Vučića i došlo je vreme da vidimo ko je za i ko hoće da zajedno radi u interesu zemlje, a ko samo govori da je za to, a radi drugačije“, rekla je Mihajlovićeva.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Vuk Jeremić („Narodna stranka“): „Izbori će biti trenutak istine“

Photo: Unsplash

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jeremić je na Izbornoj Skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Požarevcu rekao da bi „svi oni, kojima je interes Srbije na prvom mestu, trebalo da budu svesni da danas, kada sudbina našeg naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji i celovitost države visi o koncu, jedini odgovoran korak može biti široko nacionalno okupljanje svih patriotskih snaga u Srbiji“.

„Tu pre svega mislim na naše kolege iz parlamenta, Novi DSS, POKS, Zavetnike i Dveri, ali i vanparlamentarne organizacije koje se nedvosmisleno zalažu za državotvornu, suverenističku politiku, kao što je DJB“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se prozapadna opozicija ujedinila, i čestitao im na tome.

„Nema opravdanja da i stranke patriotske orijentacije to isto ne urade, ako nam je iskreno stalo do toga da se zaustavi srljanje u propast i veleizdaju“, zaključio je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je Nenad Ilić, a izabrani su i delegati za Skupštinu Narodne stranke, zakazanu za 22. oktobar.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu