Povežite se sa nama

Aktuelno

NOVE MERE KRIZNOG ŠTABA- Od sutra sve zatvoreno kao za vikend

Objavljeno

on

FOTO: Pixabay

Nakon sednice Kriznog štaba predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će od sutra do sledećeg ponedeljka važiti mere koje su bile na snazi prethodnog vikenda. Brnabić je naglasila da se neće uvoditi policijski čas.

Od večeras se sve zatvara, pa ćemo od ponedeljka videti. Radiće samo prehrambene prodavnice, apoteke, benzinske pumpe, sve ono što je neophodno za koliko toliko normalan život – rekla je ona i istakla da su mere podrška zdravstvenom sektoru.

Brnabić kaže da je doneto kompromisno rešenje – zato što su oštre mere, ali će biti na snazi pet dana iako je medicinski deo Kriznog štaba tražio da one budu najmanje 14 dana.

Da li će se one od sledećeg ponedeljak produžiti zavisi do svih nas. Apelujem na maksimalnu disciplinu, na razumevanje situacije u kojoj se nalazi naš zdravstveni sektor i zdravstveni radnici koji rade u užasno teškim okolnostima već godinu dana, da pokušamo da im pomognemo i da pokušamo da zaštitimo njih i njihove porodice ako već neki od nas nemaju dovoljno razumevanja da zaštite sebe i svoje porodice – rekla je Brnabić.

Dodala je da se „dugo i žustro razgovaralo“ u pokušaju da se nađe balans između tri stvari – zaštite zdravstvenih radnika, radnih mesta i podrške privredi i mentalnog zdravlja nacije.

(N1)

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Preminula Marina Tucaković

Objavljeno

on

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je danas u 67. godini nakon teške bolesti, potvrđeno je Tanjugu.

Tucaković je autor mnogobrojnih muzičkih hitova, a sarađivala je i sa mnogim zvezdama pop scene na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu