Connect with us

Muzika

NBG – Tebe vole blokovi (Official video, 2021)

Beogradska grupa NBG objavila je novi video spot za pesmu „Tebe vole blokovi“, sa albuma „Nama ostaje samo punk“ objavljenom za Multimedia Music.

Nakon video ostvarenja za pesme „Nove godine“, „Osuđen na bes“, „Beži“ i „Vanredno stanje“, grupa NBG spremila je još jedan spot. U pitanju ekranizacija pesme „Tebe vole blokovi“.

Ekipu koja radi ovaj video spot predvodi Goran Gošić Goša, a kadrovi su, očekivano, snimani na Novom Beogradu, u „blokovima“.

Pesma „Tebe vole blokovi“ deo je albuma „Nama ostaje samo punk!“ koji je prošle godine, pre same pandemije, objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

– Ovo je jedna od pesama sa ovog albuma koju naša publika najviše voli, bilo nam je logično da u nekom trenutku uradimo spot i za nju – kaže gitarista benda Aleksandar Karapandžić.

Album „Nama ostaje samo punk“ možete kupiti  u prodavnicama Multimedia Music ( u Sremskoj 2 ili  u knjižarama Vulkan) ili putem sajta www.multimedia-music.com.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Bruce Dickinson i sledeće godine dolazi u Beograd

Foto: Pixabay

Fanove Bruce Dickinsona obradovaće vest da će ponovo slušati pevača Iron Maidena 22. marta sledeće godine na Jon Lord´s “Concerto For Group And Orchestra” u beogradskom Belexpocentru.

Orkestar koji broji 85 članova pod dirigentskom palicom Paul Mann-a izvodiće numere grupe Deep Purple, uz gostujuće muzičare: Bruce Dickinsona, John O’Hara-u (Jethro Tull), Tanyu O’Callaghan (Whitesnake), Kaitnera Z Doku i Bernarda Welza, sa čijeg Faceook naloga je i pronađena informacija o koncertu.

Inače, “Concerto For Group And Orchestra” je live album benda Deep Purple koji su objavili 1969. godine snimivši koncert sa Royal Philharmonic Orchestra u Royal Albert Hallu. Lord je komponovao muziku, a Gillan je napisao tekstove.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu