Connect with us

Politika region

Milica Đurđević Stamenkovski: „Zašto smo uputili saučešće zbog zemljotresa samo Turskoj, a ne i Siriji?“

Photo: Unsplash

Neprimereno je što je naša vlast saučešće zbog razornog zemljotresa uputila samo Turskoj, ali ne i Siriji, objavila je na Tviteru Milica Đurđević Stamenkovski, poslanica i predsednica stranke Zavetnici.

„Uputili smo saučešće narodu Sirije i Turske povodom razornog zemljotresa koji je zadesio ove dve zemlje.

U ovakvim nesrećnim okolnostima Srpska stranka Zavetnici nikada neće deliti države na podobne i nepodobne. To nije ljudski i nije srpski.

Zato, smatramo da je neprimereno što je vlast pismo saučešća uputila samo Turskoj, dok je prijateljska Sirija očigledno namerno izostavljena, zbog sramne činjenice da joj je zvanični Beograd uveo sankcije“, navodi u objavi Đurđević Stamenkovski.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Vuk Jeremić („Narodna stranka“): „Izbori će biti trenutak istine“

Photo: Unsplash

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jeremić je na Izbornoj Skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Požarevcu rekao da bi „svi oni, kojima je interes Srbije na prvom mestu, trebalo da budu svesni da danas, kada sudbina našeg naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji i celovitost države visi o koncu, jedini odgovoran korak može biti široko nacionalno okupljanje svih patriotskih snaga u Srbiji“.

„Tu pre svega mislim na naše kolege iz parlamenta, Novi DSS, POKS, Zavetnike i Dveri, ali i vanparlamentarne organizacije koje se nedvosmisleno zalažu za državotvornu, suverenističku politiku, kao što je DJB“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se prozapadna opozicija ujedinila, i čestitao im na tome.

„Nema opravdanja da i stranke patriotske orijentacije to isto ne urade, ako nam je iskreno stalo do toga da se zaustavi srljanje u propast i veleizdaju“, zaključio je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je Nenad Ilić, a izabrani su i delegati za Skupštinu Narodne stranke, zakazanu za 22. oktobar.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu