Connect with us

Hronika

Mika Aleksić stigao u Viši sud – danas nastavlja da iznosi svoju odbranu

Miroslav Mika Aleksić / Printscreen: YouTube / Agape - Aleksandar Gajšek

Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škole glume koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je danas u Viši sud u Beogradu gde će nastaviti da iznosi svoju odbranu.

Aleksić je u društvu svoje supruge i advokata ušao u zgradu Palate pravde a ispred su ga, kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentima na kojima piše „Pravda za žrtve kazna za počinioce“ i „Verujemo Mileni Radulović“.

Mika Aleksić je u sud stigao sa slobode jer mu je 10. marta ukinut kućni pritvor u kojem se nalazio od 10. septembra protekle godine.

On je optužen za četiri krivična dela silovanje, od toga su dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polno uznemiravanje, od čega su takođe dva kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je podsetimo, prva za seksualno nasilje prijavila glumica Milena Radulović da bi se ubrzo optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić i druge devojke.

Aleksić je uhapšen 16. januara protekle godine i do 10. septembra iste godine nalazio se u pritvoru koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Hronika

Priveden policajac (23) iz Vršca – u porodičnoj kući slučajno ubio svog oca

Foto: Unsplash

Policajac M.S. (23) iz Vršca priveden je nakon što je u porodičnoj kući u ovom gradu slučajno ubio svog oca.

Tragedija se dogodila u popodnevnim satima.

– Mladi policajac je bio sa ocem u stanu kada je oružje slučajno opalilo i metak je pogodio njegovog oca. Otac je odvezen u bolnicu, ali je uprkos svim naporima lekara preminuo, a sin je priveden u stanicu – priča izvor Kurira i nastavlja:

– Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti, ali za sada nema indicija da je M.S. namerno pucao u svog oca –

Komšije ove porodice šokirane su tragedijom.

– Jutro je bilo mirno, a odjednom su se začule sirene. Videli smo kako muškarca iznose na nosilima i stavljaju u ambulantna kola – pričaju komšije za Kurir i dodaju:

– Nakon toga pojavile su se policijske patrole, a policajac je samo stao i rekao „Umro je“. Krv da se zaledi, to je fin mladić, slučajno je ubio oca – navode sagovornici Kurira.

(kurir.rs)

I.T.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu