Povežite se sa nama

Književnost

„Knjiga na Trgu“ ovog vikenda

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Posle nesporazuma koji je sredinom maja izazvalo odlaganje od dvadesetak dana, prolećno izdanje Festivala knjige na otvorenom „Knjiga na Trgu“ biće najzad održano 11, 12. i 13. juna na Trgu republike u Beogradu.

Posetioci će imati priliku da se sretnu i razgovaraju s velikim brojem savremenih pisaca, kao i s gostima iznenađenja…

U paviljonu na Trgu naći će se štandovi sledećih izdavača: „Akademska knjiga“, „Arhipelag“, „Geopoetika“, „Gradac“, „Gramatik“, „Evoluta“, „Zavet“, „Zlatno runo“, „Karpos“, „Klio“, „Kokoro“, „Logos“, „Makarije“, „Makondo“, „Odiseja“, Urban Reads, „Faktum“, „Finesa“, „Heliks“, „Hera“, „Štrik“ i „Makart“.

Manifestacija se otvara u petak od 17 sati, a posetioci su dobrodošli u subotu i nedelju između 10 i 22 sata.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Knjiga „Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag“ u prodaji

Objavljeno

on

Foto: Promo (Vulkan)

Knjiga „Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag“ na jedinstven način približiće svojim čitaocima detalje iz života slavne glumice i upoznati ih sa magijom koju je širila velikim platnom.

Autorka knjige i novinarka Tatjana Nježić svojom najnovijom knjigom uspela je da prikaže ne samo glumački portret Nede Arnerić već i da oslika njen put od sna do jave, i natrag.

Pored razgovora i intervjua u kojima se nikad nije libila da bude iskrena i da sa publikom podeli sopstvene impresije i spoznaje, u ovoj knjizi pročitaćete šta su o Nedi Arnerić rekli i zapisali njeni prijatelji i bliski saradnici. Takođe, imaćete priliku da se prisetite najznačajnijih uloga koje su obeležile njenu karijeru, i to tako što će vas serija crnobelih fotografija poput vremeplova odvesti u zlatno doba filmske umetnosti.

Knjiga Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag prvenstveno je namenjena poštovaocima lika i dela Nede Arnerić, ali i svim zaljubljenicima u film, umetnost i stvaralaštvo.

Život i delo Nede Arnerić fasciniraju i njene poštovaoce i kolege, jer je živela i radila onako kako to čine posebni ljudi, svesni stvarnosti. U knjizi Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag zabeleženi su najsjajniji trenuci koji su predodredili njen put i učinili je kultnom ličnošću srpske i jugoslovenske kinematografije.

Knjiga Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag u izdanju Vulkan izdavaštva dostupna je putem sajta www.vulkani.rs.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Sponzorisano

  • multimedija music prodavnica

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu