Connect with us

Kultura

Kaskaderske akrobacije, zid smrti i izložba oldtajmera na Moto Platzu

Foto: Promo

“Moto platz Beograd”, udruženje ljubitelja motocikala, organizuje prvi moto skup u okviru Belgrade Beer Festa koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću.

Biće ovo jedan spektakularni prostor za ljubitelje besnih dvotočkaša, kakav Beograd nikada ranije nije imao. Pored jedinstvenog mesta za susret motociklista, Moto Platz na Beer Festu predstavljaće i jednu od glavnih atrakcija na festivalu piva, te će posetioci imati prilike da posete izložbu retkih motora i „oldtajmera“, da prisustvuju uzbudljivom „zidu smrti“, slušaju rokenrol, ali i da naprave večne uspomene u tattoo studiju. Bajkeri će tokom festivala izaći i na ulice prestonice u defileu koji će prirediti za sve Beograđane!

Vojin Đurašinović iz Udruženja motorista i Moto Platza najavio je da su ušli u jedan veoma ambiciozan projekat i da rade na tome da to bude jedan prvi, pravi susret motorciklista i ljubitelja motora iz celog regiona: „Posetioce u okviru Moto Platza očekuju izlagači već poznatih brendova u moto industriji, kaskaderske akrobacije, zid smrti i brojni drugi sadržaji.“

Istinski zaljubljenik u rokenrol i moto kulturu, i osnivač YU grupe, Žika Jelić, smatra da je jako dobro da se ove godine poklanja pažnja motorima i da oni dobijaju poseban prostor na Beer festu.

Još jedan strastveni bajker, basista Generacije 5, Miloš Stojisavljević Cajger, najavio je dolazak na Beer Fest i između ostalog, na koncert Bajage: „Ja vozim sa ljudima koji stoje iza Moto Platza, mi sebe nazivamo džentlmenima na dva točka“, izjavio je on.

Pored besplatnog ulaza i promotivnih cena piva, za bajkere je obezbeđen besplatan kamp, kao i parking za motore. Na Moto Platzu moći će da uživaju ozbiljni motociklisiti ali i oni koji su se moćnim dvotočkašima dosad divili samo na posterima i u magazinima.

Moto Platz će predstavljati svojevrsnu galeriju u kojoj će moći da se vide motori izrađeni po meri, a prisutni će biti i najznačajniji brendovi moto industrije, kao što su Harley Davidson, Triumph, Royal enfield, Indian, BMW, Honda,KTM  i brojni drugi.

Iako je pre svega posvećen ljubiteljima motocikala, Moto Platz će imati i svoju muzičku binu na kojoj će nastupiti gitarski bendovi i izvođači.

U četvrtak, 18. avgusta posetioce očekuje svirka sastava Bijelo dugme tribute, Rock Ko Fol i Django & Space Cowboys, naredni dan, u petak, 19. avgusta dolaze Džepovi, Aerodrom i Penthouse band, dok se u nedelju, 20. avgusta očekuje nastup izvođača Rock Apoteka, Bandx (ac/dc tribute), Blaža i Kljunovi i Rainmaker (Iron Maiden tribute).

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu