Connect with us

Hronika

Jezivo porodično nasilje u Beogradu – tukao i davio suprugu, mučio i decu

pol
Foto: Pexels

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje M.A. (44) zbog sumnje da je tukao i davio suprugu, ali i mučio decu.

M.A. će odgovarati za nasilje u porodici koje se dogodilo juče u jednom beogradskom naselju.

Prema informacijama, policiju je pozvala nesrećna žena i rekla da je nevenčani suprug udarao rukama i da je pokušao da je udavi, prenosi Telegraf.

Oštećena je rekla da je bio pod dejstvom alkohola. Tokom saslušanja ona je rekla da je sedeo i na deci i tako i njih mučio. Uhapšen je u svom stanu – kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Inače, iz ove porodice do sada nije bilo prijava za nasilje.

(telegraf.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Preminuo muškarac kog je na radnom mestu pritisnula presa: Imao prelome i povrede krvnih sudova

Printskrin

Muškarac P. T. (37) iz Prokuplja, koji je povređen kada ga je na radnom mestu pritisnula presa, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu nedelju dana nakon što je tamo primljen u teškom stanju i životno ugrožen.

Ttragično stradali P. T. primljen je u bolnicu sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za levu nogu i bio je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, piše Nova.

Uprkos svim naporima lekara i multidisciplinarnog pristupa lečenju, juče je, u toku popodneva preminuo.

Inače, radinka iz Prokuplja je pritisla presa na radnom mestu. On je potom dovezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i na prijemu je bio u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

– Odmah je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđeno da pacijent ima prelom karličnih kostiju, kao i povrede arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije u levoj nozi. Posle hitnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom opštem stanju, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju – saopštili su tada iz UKC Niš.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu