Connect with us

Hronika

Isključena četvorica vozača iz saobraćaja – vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

pol
Foto: Pixabay

Efikasnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, sinoć su isključili četvoricu vozača iz saobraćaja, zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je, sinoć u okolini Guče zaustavila muškarca (33) vozača „bmw“, kako upravlja putničkim automobilom pod dejstvom kokaina i kanabisa, dok su u Preljini zatečena dvojica dvadesetosmogodišnjaka kako upravljaju “ golfom“ i „škodom“ pod dejstvom narkotika.

Takođe, patrola policije je u mestu Kotraža isključila iz saobraćaja i muškarca (58), zbog nasilničke vožnje, kome je proverom utvrđeno da je upravljao putničkim vozilom sa 2,43 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno policijsko zadržavanje do 12 časova i dobiće prekršajnu prijavu iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

(MUP/I.T.)

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aktuelno

Radnik škole osumnjičen za polno uznemiravanje dve učenice

Pixabay

Radnik (63) jedne škole iz okoline Velikog Gradišta uhapšen je zbog polnog uznemiravanja dve učenice osmog razreda.

On je uhapšen juče pošto je jedna devojčica sa ocem prijavila da joj je poslednjih 6 meseci slao poruke preko vacapa, snimke (na kojima se nije nalazio on), ali je i grlio u školi.

Prijavi se priključila i druga devojčica.

– Navodno, za slučaj se saznalo kada je otac učenice nasao prepisku u telefonu. Jedna od njih nije odgovarala starijem muškarcu na poruke, dok se druga dopisivala – kaze izvor i dodaje da će radnik škole biti ispitan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu