Connect with us

Muzika

„Ich hasse Kinder“ – Još jedan Lindemanov video šok  

Frontmen grupe Rammstein objavio je novi video za pesmu „Ich hasse Kinder“, što u prevodu znači: Mrzim decu!

Lindemann ne prestaje da oduševljava i šokira video ostvarenjima za svoje pesme. U video spotu za pesmu „Ich hasse Kinder“ pevač je neka vrsta školskog „vođe“, i kroz ceo spot možete da vidite odsecanje delova tela sekirom, motornom testerom… Naravno, sama deca nisu deo tog scenarija.

Nešto ranije videli smo i njegov video za „Любимый город“ i još uvek nije sasvim sigurno da li ovi singlovi vode solo albumu Tila Lindemana.

Ono što je sigurno je da će Rammstein na turneju 2022.godine…

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Poznati pevač se povlači sa scene da bi se posvetio veri

Printskrin YT

Zvezda regeton muzičkog pravca Dedi Janke objavio je kraj svoje muzičke karijere da bi se posvetio hrišćanskoj veri.

Govoreći na kraju svog poslednjeg koncerta, pevač, čije je pravo ime Ramon Luis Alaja Rodriges, rekao je publici da je shvatio da „živeti uspešan život nije isto što i živeti život sa smislom“.

„Dugo sam pokušavao da popunim rupu u svom životu koju niko nije mogao da ispuni. Pokušavao sam da je popunim i nađem svrhu u svom životu… U mnogim prilikama je izgledalo kao da sam srećan, ali nešto je nedostajalo za da se osećam kompletno“, rekao je on na bini u svom rodnom gradu San Huanu u Portoriku.

„Moram da vam kažem da su ti dani prošli, neko je uspeo da popuni rupu koju sam toliko dugo osećao. Ne stidim se da kažem celom svetu da Isus živi u meni i da ću živeti za njega“, nastavio je pevač, dodajući da „svi alati koje poseduje, poput muzike, društvenih mreža, platformi, mikrofona, sve što mu je Isus dao, sada pripada njegovom carstvu”.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu