Povežite se sa nama

Politika region

Dragan Marković Palma: „Potpisujemo sporazum o saradnji sa SPS kao odgovor na medijske priče o svađi“

Objavljeno

on

Foto: Unsplash

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da će danas potpisati sporazum sa predsednikom Socijalitičke partije Srbije (SPS) Ivicom Dačićem o nastavku saradnje dve partije, navodeći da je to odgovor na „medijske priče“ da su se neki socijalisti pobunili protiv JS i predložene raspodele mandata na izbornoj listi.

Na novinarsku konstataciju, u razgovoru, da nikad do sad nisu potpisivali sporazum, već je to bilo na reč, Marković je odgovorio da nisu ali da su ih mediji „na to naterali“.

„Ne želimo da se ispredaju priče u kojima ništa nije tačno, ali one se kampanjski ponavljaju. Zato smo odlučili da potpišemo sporazum u kojem ćemo samo potvrditi nastavak saradnje, dakle, tu nećemo definisati nikakve kvote, ni šta kome pripada, ništa od toga. Sporazum o nastavku saradnje je odgovor na te medijske priče“, rekao je Makrović, navodeći da nema sukoba između dve stranke.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Agim Čeku: „Vojnik nas košta 17 evra dnevno“

Objavljeno

on

Foto: Unsplash

Bivši ministar КBS-a Agim Čeku kaže da vojnik košta tzv. Kosovo 17 evra dnevno.

Zbog toga je trenutno nemoguće učiniti obaveznim služenje vojnog roka, prenosi Reporteri.

„To ne može da se sprovede u našoj zemlji u ovim okolnostima. U realnoj situaciji koju imamo, Srbima je veoma teško da se odazovu pozivu da odu na služenje vojske bez zakonske obaveze ili hapšenja i to izaziva nepotrebne tenzije“, rekao je Čeku za RTK.

Čeku kaže da je došlo vreme za „dobrovoljno služenje vojnog roka“.

„To nije realno, nije potrebno i nije blagovremeno. Isteklo je vreme obaveznog služenja vojnog roka. Vreme je za dobrovoljno služenje vojnog roka“, naveo je Čeku.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • multimedija music prodavnica

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu