Connect with us

LifeStyle

Bež kaputi za bezvremenski i apsolutno elegantan stil

Unsplash

Zimi su nam potrebni kaputi kao što je džinu potreban tonik. Svaka ljubiteljka mode i devojka koja prati trendove želi da u svojoj kolekciji ima vanvremenske komade koji će je pratiti u mnogim situacijama tokom njenog života.

Ako tražite ključnu stvar koja će ispuniti gore navedene uslove i pretvoriti se u vašeg najboljeg prijatelja u narednih nekoliko meseci, onda morate da obratite pažnju na bež kapute.

Klasični i nepretenciozno elegantni, odgovaraju svim prilikama od jutra u kancelariji do večernjeg izlaska.

Njihove verzije su mnogobrojne, u zavisnosti od vašeg karaktera i ličnosti. Sve što vam treba je da pronađete najimpresivnije dizajne i nabavite ih. U sezoni rasprodaja kroz koju sada prolazimo, ovaj proces postaje lakši.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacione Tehnologije

Zaštitite Vaš novi iPhone 15 i Apple Watch 9 najboljom zaštitom!

mobile outfitters

Mobile Outfitters je vodeća svetska kompanija za zaštitu telefona, satova, lap topova, tableta i ostalih uređaja. Sedište kompanije je u Filadelfiji i sa preko 1000 lokacija u više od 60 država širom sveta predstavlja svetskog lidera u inovacijama zaštite telefona i ostalih uređaja. Zaštita je dostupna za skoro sve modele telefona koji postoje na tržištu.

Zaštitne folije koje proizvodi američka kompanija Mobile Outfitters štite uređaje od grebanja, udaraca i padova a da pritom uređaji zadržavaju svoj originalni izgled. Premium Fusion zaštitna folija i Fusion bamper je najjača zaštita ove renomirane kompanije, testirana i na najjače udarce i padove.

Mobile Outfitters omogućava i doživotni program zamene jedinstven na tržištu, gde kupac samo kod prve instalacije plaća punu cenu, nakon toga može menjati svoje stare zaštitne folije za nove po ceni instalacije, bez naplate novih zaštitnih folija.

Već sada je dostupna maksimalna zaštita za iPhone 15 i Apple Watch 9!

Prezentaciju otpornosti i snage zaštitnih folija kao i profesionalnu postavku folija na Vaš telefon možete obaviti na sledećim lokacijama:

  • Šoping centar Ušće 2. sprat –  tel: 060 5000 005
  • Šoping centar Delta City 1. sprat – tel: 066 5500 007
  • Šoping centar Ada Mall 2. sprat – tel: 066 5500 077

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu