Connect with us

Kultura

Bend Ničim izazvan objavio „Malu pesmu“

Bend Ničim izazvan i za vreme pandemije nije prestao da radi, pa je pred publikom novi singl „Mala pesma“ koji je ovekovečen i vrlo originalnim spotom.

Jedno je sigurno: Nismo se ulenjili! Jedna nemirna godina je iza nas. Dogodile su nam se neke nove, drugačije inspiracije. Poslednjih nekoliko meseci smo se dodatno pokrenuli da bismo sve te ideje izneli pred ljude. Počeo je proces formiranja našeg četvrtog studijskog albuma i na već postojeće singlove dodajemo još jedan. Mala pesma je zapravo velika i u njoj su velike stvari koje su nam se dogodile. Da li u 140 sekundi može da stane jedna godina?– rekao je Bojan Gluvajić, autor teksta i muzike, a članovi benda preporučuju da pogledate i video spot.

Iako su na muzičkoj sceni svega nekoliko godina objavili su tri albuma i pregršt singlova. Bend uveliko radi na novim pesmama i, kako dodaju, postoji još mnogo materijala koji žele da predstave publici.

Kada su u pitanju živi nastupi, nadaju se da će u skorijoj budućnosti biti u prilici da nastupe pred najvernijim fanovima.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Umro glumac Rajan O’Nil

Printskrin YT

Američki glumac Rajan O’Nil umro je u 83. godini.

Glumac je umro juče, a vest je saopštio njegov sin Patrik O’Nil na Instagramu.

Rajan O’Nil se proslavio ulogama u filmovima „Ljubavna priča“ i „Beri Lindon“.

Bio je poznat i po vezi sa glumicom Farom Foset koja je umrla 2009.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu