Povežite se sa nama

Filmovi

„Zec Petar: Skok u avanturu“ u bioskopima od 1. jula

Objavljeno

on

Zec Petar / Foto: Promo

Na radost brojne dece i njihovih roditelja, animirano – igrani film „Zec Petar: Skok u avanturu“ konačno stiže u bioskope 1. jula.

Publiku očekuje predivna akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti najmlađe fanove ali i stvoriti nove! Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i ovog leta će nasmejati publiku do suza.

Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks Poter Zec Petar: Skok u avanturu i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca.

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Bioskopska publika u Srbiji biće u prilici da uživa u sinhronizovanoj verziji filma, a Petru Zecu i njegovoj veseloj družini glasove su posudili Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović. Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević.

Ako tražite kvalitetan filmski sadržaj koji će prikovati decu za veliko platno, Zec Petra: Skok u avanturu je pravi izbor! Ne propustite novu avanturu simpatičnog Zeca Petra u bioskopima ovog leta.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Zlatni toranj filmu „Najgora osoba na svetu“

Objavljeno

on

Najgora osoba na svetu / Foto: Promo

Na završnoj konferenciji za medije 28. Festivala evropskog filma Palić proglašeni su dobitnici nagrada Zlatni toranj.

Nagade će biti dodeljene za najbolji film, Palićki toranj za najbolju režiju, specijalnog priznanja žirija Glavnog takmičarskog programa, nagrade za najbolji film u selekciji Paralele i Sudari, specijalnog priznanja žirija kritike i nagrade žirija FIPRESCI.

Međunarodni žiri 28. Festivala evropskog filma Palić 2021, je za najbolji film Glavnog takmičarskog programa festivala odabrao ostvarenje „Najgora osoba na svetu“ reditelja Joakima Trira.

Žiri u sastavu: filmski kritičar Klaus Eder (Nemačka), glumica Minja Peković (Srbija), filmski reditelj Jovan Arsenić (Nemačka), filmski reditelj Kristos Nikou (Grčka) i filmska rediteljka Daria Oniščenko (Ukrajina), nagradu Zlatni toranj dodeljuje „za majstorstvo korišćenja svih elemenata kinematografije u dubinskom istraživanju psihologije ljudskih odnosa u savremenom društvu“.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • AUTOkm -proveri svoju kilometrzu

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu