Connect with us

Kultura

Uskoro stiže prva interaktivna romantična komedija

Foto: Pixabay

Ukoliko ste nekad poželeli da možete da donosite odluke umesto likova u romantičnoj komediji, uskoro ćete to i moći, sa prvim interaktivnim ostvarenjem „Choose Love“.

U pitanju je romantični film koji dolazi na Netfliks krajem ovog meseca i koji će gledaocima omogućiti da izaberu put kojim će ići likovi na ekranu.

„Choose Love“ prati Kami Konvej koja naizgled ima savršen posao i savršenog dečka, ali tada počinje da se pita da li je to pravi put, da li nešto propušta i da li treba nešto da promeni.

Kako se ona suočava sa gomilom izbora, od najsitnijih do najvažnijih, gledaoci će joj pomoći da odluči, što može dovesti do puno različitih završetaka.

Ovaj interaktivni film stiže na Netfliks 31. avgusta.

lj.z

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

U Železničkom muzeju otvorena izložba o formiranju muzejskog fonda

Foto: Pixabay

U Galeriji Železničkog muzeja otvorena je izložba „Sedamdeset godina od prve stalne postavke Železničkog muzeja“, autorke Ivane Radojević Bošković, dipl. istoričara i kustosa.

„Izložbom „Sedamdeset godina od prve stalne postavke Železničkog muzeja“ predstavljamo proces formiranja muzejskog fonda, u kojem su učestvovali železničari širom Jugoslavije, od prvih izložbi, odnosno prvih izlaganja baštine jugoslovenskih železnica javnosti. Prikazujemo osnivanje Železničkog muzeja 1. februara 1950. godine, kao i radove na obezbeđenju i rekonstrukciji muzejskog prostora. Posebno su izloženi segmenti sa Prve stalne postavke „Kroz istoriju jugoslovenskih železnica“, kojom je Muzej 30. aprila 1953. godine otvoren za širu javnost“, rekla je autorka izložbe.

Prikazane fotografije i izloženi eksponati svedoče o izgradnji jugoslovenskih železnica, radu i životu železničara, arhitekturi železničkih stanica. U Galeriji su postavljena i dela umetnika kojima je železnica bila inspiracija.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu