Connect with us

Izložbe

U Novom Sadu otvorena izložba o istorijatu pozorišta u Srbiji

Foto: Promo

Izložba „Daske koje život znače više od života“, koja predstavlja istorijat pozorišta u Srbiji i njegov značaj za stvaranje nacionalnog identiteta, otvorena je u novosadskom Pozorištu mladih.

Projekat realizuju Udruženje “Petrovaradin Media” i kompanija “Color Media Communications” uz institucijalnu podršku Ministarstva kulture Republike Srbije.

Predsednik kompanije Color Media Communications Robert Čoban, koja je organizator projekta kaže da je pre četiri godine počeo sa organizovanjem sličnih izložbi.

Izložba će gostovati u četiri grada širom Srbije, a prva postavka biće održana u sredu u Pozorištu mladih.

Izložba će u Pozorištu mladih biti postavljena do 15.decembra, kada se seli u Kraljevačko pozorište.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Otvorena izložba karikatura „Mali Pjer“ u Beogradu

Foto: Pixabay

Izložba radova sa takmičenja za najbolju dečju karikaturu „Mali Pjer“ svečano je otvorena u Galeriji Narodne banke Srbije, gde traje do 6. juna.

Prilikom otvaranja izložbe 29. republičkog takmičenja učenika osnovnih škola uručena su i priznanja „Mali Pjer“, koja su pripala mladim autorima 29 izabranih radova.

Organizatori iz udruženja Prijatelji dece Srbije su naveli da je bilo pristiglo 590 radova, dok je otvarajući izložbu član žirija Aleksandar Zagorac istakao veliki odziv takmičenja, kao i da je sa Nikolom Dragašem i Tošom Borkovićem imao „jako težak posao“ u izboru najboljih.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu