Connect with us

Filmovi

„Tamo gde rakovi pevaju“ sada i sa filmskom naslovnicom

Foto: Promo

Roman prodat u više miliona primeraka, svetski bestseler „Tamo gde rakovi pevaju“ autorke Delije Ovens od sada je dostupan u novom redizajniranom izdanju, i to sa originalnom filmskom naslovnicom.

Film inspirisan ovom svetskom izdavačkom senzacijom u naše bioskope stiže 18. avgusta. Roman je adaptirala produkcijska kuća Ris Viderspun, režiju potpisuje Olivija Njuman, scenario Lusi Alibar, a lik glavne junakinje Kaje tumači mlada glumica Dejzi Edgar-Džouns.

Devojčica neukrotivog duha Kaja Klark odrasta potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Kada izraste u devojku divlje, neuhvatljive lepote, privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi. Međutim, jednoga dana policija će pronaći beživotno telo usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojku. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.

Nakon što je objavljen 18. avgusta 2018, glumica Ris Viderspun uvrstila je roman u svoj književni klub, što ga je lansiralo na vrh lista bestselera. Do marta 2019. knjiga je prodata u više od milion i po primeraka, a do jula 2020. tiraž je iznosio skoro šest miliona. Na listi bestselera Njujork tajmsa zadržala se skoro dve godine.

Primerak knjige „Tamo gde rakovi pevaju“ sa filmskom koricom potražite na sajtu vulkani.rs.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

„Bob Marli: One Love“ stiže 14. februara

Foto: Pixabay

Paramount Pictures objavio je oficijelni  trejler filma „Bob Marli: One Love“ o nezaboravnom muzičaru i pevaču Bobu Marliju.

Reč je o biografskom filmu i velikom muzičkom  spektaklu, koji u stižeu bioskope  14. februara 2024. godine, piše Index. hr

„Bob Marli: One Love“ prikazaće  život legendarnog i neprežaljenog muzičara, čije su pesme i reči emitovale veliku snagu i ljubav.

Gledaoci će moći  da otkriju kako je tekao Marlijev muzički  put prepun izazova i kako je nastalo sve ono po čemu ga mnogi danas pamte i slušaju.

Reditelj filma je Reinaldo Marcus Green (Kralj Richard), dok na scenariju rade Terence Winter (Vuk s Wall Streeta), Frank E. Flowers (Raj na zemlji) i Zach Baylin (Creed 3).

Marlija će glumiti Kingsley Ben-Adir, a njegovu suprugu otelotvoriće će Lashanna Lynch.

Osim njih, u filmu će se pojaviti Michael Gandolfini, James Norton, Sam Palladio i Michael Ward.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu