Connect with us

Kultura

Svojevrsni povratak u tinejdž doba – Dragi Bravo žurka 1. jula u Hali 2

Foto: Promo

Šta je obeležilo vaše tinejdžerko doba? Zasigurno je da je teen čaospis „Dragi Bravo” okupio čitavu jednu generaciju, te je svaki naredni broj sa nestrpljenjem iščekivan. Sa željom da se prisete svega onoga što je „Dragi Bravo” obeležavao, grupa momaka došla je na ideju da pokrene istoimene žurke, što se ispostavilo kao odlična ideja.

Ako želite da se prisetite simaptije iz tinejdž perioda, vrhunske muzike, ali i modnih trendova, onda je važna vest da će se Dragi Bravo žurka održati 1. jula u Hali 2 Novosadskog sajma.

Prva žurka planirana je za 200 ljudi koji su lajkovali njihovu Fejsbuk stranicu, ali kako se vest brzo proširila žurka je premeštena na Sajam i posetilo ju je oko 5000 ljudi. Strana, domaća muzika, rok, pop, evrovizijski hitovi odjekivaće Novosadskim sajmom, prvog dana najvrelijeg meseca.

Uzavrela atmosfera će svakako biti i na žurci, te tako zaplovite svojevrsnim vremeplovom.

Detaljne informacije o programima Hale 2, svi zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk I Instagram stranici Hale 2.

Pre Dragi Bravo spektakla, 24. juna nastupiće Sara Jo i Angellina, dok će se dan kasnije, 25. juna održati Guilty pleasure žurka. Poslednji dan juna, 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojka

Ulaznice za koncerte, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima .

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Filmovi

Svetska premijera filma “O novcu i sreći” u Lokarnu

Foto: Promo (Filmska kuća Baš Čelik)

Novi kratki animirani film “O novcu i sreći”, Ane Nedeljković i Nikole Majdaka, imaće svetsku premijeru 12. avgusta 2022. godine na prestižnom filmskom festivalu u Lokarnu u Švajcarskoj.

Film “O novcu i sreći” se bavi aktuelnom temom ekonomije, kroz distopijski svet Hrčaka koji žive i vredno rade u Hrčkolendu, savršenoj državi sa savršenom ekonomijom u kojoj BDP konstantno raste, ne postoji nezaposlenost, a 100 odsto stanovništva izjašnjava se da je srećno.

Naravno, kao i svaki pokušaj nasilnog uređenja savršenog društva, svet Hrčaka ima i svoju mračnu stranu, koju postepeno otkrivamo tokom filma. Film traje 10 minuta i rađen je u zahtevnoj stop motion tehnici animacije, u kojoj su korišćene plastelinske lutke.

Film “O novcu i sreći“ producirala je filmska kuća Baš Čelik a koproducenti su Finta Film iz Slovenije i Bfilm iz Slovačke.

Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, Slovenačkog filmskog centar i Creative Europe Media, a distributer je MIYU iz Francuske.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu