Connect with us

Filmovi

Svečana premijera filma „Vampir“ 21.oktobra

Vampir / Foto: Promo

Svečana premijera filma „Vampir“ zakazana je za 21. oktobar u Kombank Dvorani od 19 sati u Sali 6 uz poklon glumačke ekipe koju čine zvezda srpskog glumišta Eva Ras, autor filma Branko Tomović, glumica Gorica Regodić i Joakim Tasić.

Posle filma „Leptirica“ koji domaći filmoljupci pamte kao strašan i pravi pripadnik žanra horora, publika će biti stavljena pred novi izazov – prvi srpski art horor film „VAMPIR“ srpskog reditelja, glumca i scenariste Branka Tomovića.

Vampir / Foto: Promo

Nakon što je prisustvovao zločinu u Londonu, Arnaut želi da se skloni na neko vreme. Na poziv šarmantne, ali nemilosrdne Vesne dolazi u malo udaljeno selo u Srbiji da se brine o groblju. Počinje da ima košmare na koje utiče baba Draga koja ga vodi na mračnu stranu i sumnja da prijateljski nastrojeni seljani imaju zlu nameru s njim.

U glumačkoj ekipi, pored Branka Tomovića svoje uloge za pamćenje odigrali su  Eva Ras, kao i mlađe kolege Gorica Regodić i Joakim Tasić. Uloga baba Drage je Evi Ras prva uloga u horor filmu u njenoj 60 godina dugoj karijeri, dok je s početka karijere glumila u filmovima Crnog talasa poput „Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT“, a najpoznatija je publici po ulogama u filmovima „Otac na službenom putu“, „Sivi dom“ i kao Simina vlasnica Smiljka u seriji „Srećni ljudi“.

Vampir / Foto: Promo

Joakim Tasić igra sveštenika, koji se u čudnom i pod velom tajni obavijenom selu jedini nalazi na strani dobra, dok je Gorica Regodić, koju javnost zna po ulogama u filmu „Pored mene“ i seriji „Urgentni centar“, otelotvorila Vesnu, otresitu meštanku udaljenog mesta u Srbiji.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Umro glumac Rajan O’Nil

Printskrin YT

Američki glumac Rajan O’Nil umro je u 83. godini.

Glumac je umro juče, a vest je saopštio njegov sin Patrik O’Nil na Instagramu.

Rajan O’Nil se proslavio ulogama u filmovima „Ljubavna priča“ i „Beri Lindon“.

Bio je poznat i po vezi sa glumicom Farom Foset koja je umrla 2009.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu