Povežite se sa nama

Kultura

Sunshine u klubu Fest 16.oktobra

Objavljeno

on

Nakon vrhunskog koncerta u oktobru prošle godine, legendarni hip–hop metal bend Sunshine nastupiće i ove jeseni u klubu Fest u subotu, 16.oktobra.

Drago nam je da imamo čast i zadovoljstvo da nakon godinu dana u klubu Fest ponovimo onu izuzetno jaku energiju i veselje od prošle godine. Ovaj drugi koncert koji pada na Miholjsko leto već polako prelazi u tradiciju, na zadovoljstvo publike, benda i kluba Fest – poruka je benda Sunshine za sve one koji su se uželeli dobre svirke benda koji uvek raspameti publiku.

Sunshine je ovog leta bio izuzetno koncertno aktivan. Svi koji su bili na Exitu, Belgrade Beer Festu, Lake Festu u Nikšiću, Vladičinom Hanu… mogli su da uživaju u žestokoj energiji i sjajnoj atmosferi.

Njihove pesme oslikavaju jednu epohu, ali su na neki način i vizionarski. Oni koji su imali prilike da ih čuju posle duže pauze, kažu da su bolji nego ikada, koncertno jaki I beskompromisnog izraza kojem su ostali verni.

Singlom “Da li sam” Sunshine je najavio novi studijski album, a da li “ubojito praše” kao i ranije saznaćete ako dođete na njihov koncert u Festu.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veće koncerta, cena ulaznice biće 1400 dinara.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

„Čarobnjak iz Oza“ u Malom pozorištu „Duško Radović“

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Predstava „Čarobnjak iz Oza“, sa Sanjom Marković u glavnoj ulozi Doroti, biće premijerno izvedena danas u 20 sati, na 72. rođendan Malog pozorišta „Duško Radović“.

Marković je rekla agenciji Tanjug da „apsolutno može da se poistoveti svaka devojčica“ sa likom Doroti, koju će igrati u predstavi za koju je Aleksandra Glovacki napisala tekst po motivima romana „Čarobnjak iz Oza“ Lajmana Frenka Bauma (1895-1919).

Doroti je divna devojčica! Obožavala sam i sada obožavam „Čarobnjaka iz Oza“! To mi je omiljena priča i film. Ali to nisam koristila (u radu na predstavi). Želela sam sa (rediteljem) Jagošem (Markovićem) da stvorim našu Doroti, da vidim šta je to što mi znači – rekla je Marković.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu