Connect with us

Magazin

Šta najviše uzbuđuje muškarce u tridesetim, a šta one starije od 40 godina?

Pixabay

Internet stranica „LeAffair“ sprovela je anketu i obavila istraživanje na temu seksualnih želja muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Ovo su rezultati i odgovori na pitanje šta je to na šta se lože sredovečni muškarci?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Šta god da ste mislili, verovatno će vas iznenaditi činjenica da muškarci koji su stariji od 40 godina, u krevetu najviše žele romantiku. Na prvom i drugom mestu njihovih želja nalaze se ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks i, verovali ili ne, ali ovo je ispred oralnog seksa.

Nakon toga, na listi sledi „normalan seks“ (šta god pod tim podrazumevali) a zatim i seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklam, kao i sado-mazo igrice i seks utroje. Ono što im uopšte ne pada na pamet jesu fotografisanje i snimanje za vreme seksa.

Kakva je situacija sa mlađim momcima?

Prema ovoj anketi, muškarci u dvadesetima i delimično oni koji su u 30-im, dosta su spremniji na eksperimentisanje. Primera radi, seksi fotografije i videi su im super, a seks sa više osoba se nalazi među njihovih top pet želja u krevetu.

Kako istraživanja pokazuju, muškarci su seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine. Međutim, ono što istraživanja takođe pokazuju jeste da su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. Kvalitet seksa se najviše menja u četrdesetim godinama života, a potvrđeno je da i muškarci i žene u četrdesetima imaju manje seksa, ali da seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Magazin

Ne, to nije kafa: Stručnjak otkriva koji napitak uništava vaš san!

Photo: Unsplash

Postoji mnogo različitih uzroka za poteškoće sa spavanjem ili nesanicu – stres, anksioznost i depresija ili toplota, ali retko ko pomisli da mu smeta hrana ili piće, koju konzumira u toku dana.

Dobro je poznato da kofein može da vas drži budnim i da može ostati u vašem sistemu do 10 sati.

Ali postoji još jedan popularan napitak, koji bi vas mogao sprečiti da odspavate preko potrebnih 7 do 9 sati – i to nije dobra vest za one koji vole da se provode do kasno u noć.

Prema rečima specijaliste za spavanje Džejmsa Higinsa, alkohol može imati „značajan uticaj“ na kvalitet vašeg sna.

„Konzumiranje alkohola može imati značajan uticaj na kvalitet vašeg sna, jer ometa vaš ciklus spavanja, posebno brze pokrete očiju (REM) i faze dubokog sna. Prvo, alkohol može da potisne REM u ranim delovima noći, što dovodi do poremećenog sna u drugoj polovini dok telo pokušava da to nadoknadi“, kaže Džejms.

„Održavajući prirodnu trezvenost, omogućavate svom telu da prirodno kruži kroz količinu REM sna koja mu je potrebna, što je ključno za poboljšano pamćenje, učenje i regulaciju raspoloženja. Pored toga, alkohol takođe može da prekine dubok san (faze 3 i 4), što je faza sna koja najviše obnavlja i koja pomaže poboljšanju vašeg fizičkog blagostanja i imunološkog sistema.“

Jedan od razloga mamurluka je upravo poremećen san. Džejms je nastavio:

„Korišćenje alkohola takođe može da poremeti vaše obrasce spavanja iz više razloga. Prvo, najverovatnije će vam trebati češće odlazak u toalet tokom noći. Vaše telo takođe može izgubiti sposobnost da reguliše svoju temperaturu, što dovodi do noćnog znojenja i pregrevanja. Uzdržavanje od alkohola će obezbediti da vaš san bude miran i regulisan“.

NHS savetuje da ne razmišljate o više od 14 jedinica alkohola nedeljno na redovnoj osnovi. Ako pijete čak 14 jedinica nedeljno, trebalo bi da ih rasporedite na tri dana ili više.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu