Connect with us

Filmovi

Sledeće godine stiže crtana avantura „Elemental“

Foto © 2022 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Od strane PIXAR-a, prestižnog studija za animirana ostvarenja, na leto 2023. godine u bioskope stiže potpuno nova uzbudljiva crtana avatura „Elemental“, a tek objavljen trejler nagoveštava priču o različitostima i njihovoj privlačnosti.

U Elemental gradu, u čovekolikom obliku zajedno žive vatra, voda, zemlja i vazduh.

Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i vatrenu mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom – zabavnim, živahnim i poput vode relaksiranim momkom – dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kom živi.

Reditelj Piter Son (Peter Sohn), poznat i po animacije iz 2015. „Dobri dinosaurus“ u najnovijem Pixarovom opstvarenju predstavlja živopisnu metropolu u kojoj 4 osnovna elementa – voda, vazduh, vatra i zemlja, imaju suživot i stvaraju nespojive parove, a kako Son ističe detinjstvo ga je inspirisalo da režira predstojeću avanturu „Elemental“.

„Moji roditelji su emigrirali iz Koreje ranih sedamdesetih godina i potom su stekli veoma prometnu prodavnicu u Bronksu“ izjavio je reditelj za mediji Variety. „Susretali smo se sa mnogim ljudima koji su se doselili u novu zemlju sa snovima i nadanjima i svi smo se mešali u jednu veliku činiju za slatu sačinjenu od kultura, jezika i prelepih malih naselja. To me je navelo na Elemental.“

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Najgledanija Netflix-ova serija dobija 2. sezonu

Unsplash

Iz Netflix-a stiže dobra vest za sve ljubitelje serije One Piece, koja je trenutno najgledanija na ovoj platformi u mnogim zemljama.

Naime, ova igrana adaptacija istoimene mange i anime serije dobiće drugu sezonu, što i ne iznenađuje ako se uzme u obzir njena trenutna popularnost.

Ona se nalazi u vrhu gledanosti otkako je izašla i ljubitelji originalne mange pohvalili su način na koji je preneta u igranu serijsku verziju.

U seriji One Piece glavnu ulogu tumači Inaki Godoj kao Manki D. Lufi, mladi gusar koji sakuplja posadu kako bi pronašli komad blaga pod nazivom One Piece, da bi postao Kralj gusara.

Pored njega, tu su i Makenju kao Roronoa Zoro, Emili Rad kao Nami, Džejkob Romero kao Usop i Taz Skajlar kao Sanji.

Kako tvorci serije imaju puno izvornog materijala kao inspiraciju, oni su rekli da se nadaju da će snimiti 12 sezona, a da bez problema mogu da urade bar 6.

Ova obnova za drugu sezonu je dobra vest i znak da bi serija svakako mogla da se oduži, na radost fanova.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu