Connect with us

Politika region

Skupština grada Beograda: „Imenovanje Gradske izborne komisije pred odbornicima u petak“

Foto: Unsplash

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za petak, 11. februar, sednicu Skupštine grada na čijem dnevnom redu je imenovanje Gradske izborne komisije.

Kako je prezirano, pred odbornicima će biti Predlog odluke o razrešenju i imenovanju predsednika, zamenika predsednika, članova i zamenika članova, sekretara i zamenika sekretara, Gradske izborne komisije u stalnom sastavu.

Na dnevnom redu su i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u nekim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Grad Beograd, kao i upravnih i nadzornih odbora čiji je osnivač grad Beograd.

I. S.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Seka Sablić govornica na protestu „Srbija protiv nasilja“ u petak

Photo: Unsplash

Glumica Jelisaveta Seka Sablić govoriće na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“ u petak 9. juna, saznaje N1.

Organizatori su danas najavili da će na protestu u petak govoriti više javnih ličnosti, kao što je to bio slučaj na prethodnom skupu 3. juna.

Podsetimo, prošle subote su se okupljenim građanima obratili Dragan Bjelogrlić, Zoran Kesić, Ivan Ivanović, Nenad Hadži Maričić, Svetlana Bojković, sin Stanike Gligorijević, itd.

Organizatori su najavili i rutu šestog protesta – posle skupa ispred Skupštine Srbije okupljeni će otići do zgrade Vlade Srbije, oko koje je planirano da se napravi prsten.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu