Connect with us

Književnost

„Šerlokove avanture: To se mora znati, Stiltone!“ u prodaji

Foto: Promo

Uzbudljiva avantura je na pomolu! Krenite u misteriozni Mišington i pridružite se najpoznatijim detektivima na svetu u rešavanju novog slučaja! „Šerlokove avanture: To se mora znati, Stiltone!“ potražite na sajtu vulkancic.rs.

U gradu Mišingtonu, u kojem lije kiša bez prestanka, nalazi se jedna neobična detektivska agencija u Ulici spletki broj 13! Tu čuveni, ekscentrični Šerlok bira najzanimljivije slučajeve za istragu, zajedno sa svojim vernim pomoćnikom Džeronimom Stiltonom. Slučajeve koje je nemoguće rešiti?

Ne brinite, u odličnim ste šapama kad su tu Šerlok i njegov pomoćnik. Pridružite im se dok prate trag po trag i istražuju dokaze. Nema šanse da oni ne reše slučaj, iako je toliko pretpostavki, dokaza, osumnjičenih i krivaca. Biće ovo jedna šerlokastična avantura, časnu reč vam daje Stilton, Džeronimo Stilton!

Knjige italijanske spisateljice Elizabete Dami o avanturama najpoznatijeg miša na svetu, u kojima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin, prevedene su na više od 35 jezika i prodate u 175 miliona primeraka širom sveta.

Dečji roman „Šerlokove avanture: To se mora znati, Stiltone!“ dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Obavezno posetite Ostrvo dinosaura i otkrijte Misteriju plavih bubuljica i ko je Tajanstveni kradljivac dragocenog jajeta!

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

Promocija knjige „Zvuk slobode – Novi talas u Ex YU” u Kragujevcu

Foto: Pixabay

U petak, 8. decembra u 18 sati u Kontakt galeriji kragujevačkog SKC-a održaće se promocija knjige „Zvuk slobode – Novi talas u Ex YU” autorke Snežane Varde.

„Neretko sam upitan da ispričam nešto o Novom talasu. Retko sam imao priliku da sagovornik bude toliko verziran, motivisan i nadasve pripremljen. Kako su se pitanja ređala, tako su se i digresije ušunjavale i vrlo brzo je bilo očigledno da naš prvi razgovor neće biti i poslednji. Meseci su se nizali, a oduševljeni izveštaji sa novih susreta sa akterima su se slivali u ono što će postati ova knjiga. Meni deluje kao da će priča ostati večno nedorečena i upravo zato prija svako novo slovo.Pogotovo ovakvo, studiozno, nepristrasno, otkrivajući nam detalje nepoznate. Brzogutajuće štivo vredno posedovanja!”, kaže o knjizi Ivan Fece Firči (muzičar, Novi Sad).

„Knjiga predstavlja značajan dokument koji stoji kao svedok kulturnog razvoja jedne zemlje koja više ne postoji, a čije generacije i danas stasavaju slušajući tada nastalu muziku, koja i dalje oblikuje ukus i estetiku novih muzičkih stremljenja u Srbiji i regionu”, smatra prof. mas. Aleksandar Sedlar (Fakultet umetnosti, Niš).

„Četiri decenije od pojave Novog talasa, više je nego značajan povod da se kroz ovaj popkulturni fenomen prisetimo najznačajnijih autora i bendova, zaslužnih za formiranje muzičkog pravca koji je u okviru pokreta kultnog statusa, obeležio istoriju muzike i kulture toga doba na ovim prostorima”, naveo je o knjizi Snežane Varde prof. mr Dragan Tomić (Fakultet umetnosti, Niš).

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu