Connect with us

Crna Gora

Saopštenje: SOCIJALISTIČKA NARODNA PARTIJA CRNE GORE, dešavanja u Podgorici

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje dešavanja ispred prostorija naše partije u Podgorici sinoć nakon skupa nepoznatih organizatora koji daju sebi za pravo da prozivaju i napadaju najčasniju i najpošteniju partiju na političkoj sceni Crne Gore.

Naime, grupa nezadovoljnika je sinoć prvo krenula prema Centrali naše Partije, poznatoj pod imenom „baraka“, ali su procijenili da je bolje da svoje stihove saopšte ispred prostorija SNP ispod Gorice, kako bi onaj koji se sladi svemu ovome mogao da isprati sve gledajući iza zavjese direktno.

Sramno je i nepošteno to što rade neki koje smo prepoznali na snimcima, upravo oni koji su nastali ispod šinjela SNP, za koje se ne bi znalo da im SNP-a nije bilo. Izdaju pominju oni koji su na takav način otišli iz SNP, izdali program i ideju Partije koja ih je stvorila. SNP je zaboravila ali nikada neće oprostiti što su učinili prije nekoliko godina. Makar ćutite, gospodo, nemate pravo. No, moral je visoka kategorija, vjerovatno još do nje niste dosegli.

SNP CG svoje časno ime nosi pune 24 godine, tako će biti i ubuduće. Sve prolazi, sve se mijenja, ali SNP ostaje.

Znaju građani, zna Crna Gora ko je i što je SNP. Partija časnih i poštenih ljudi, koja je oduvijek radila u interesu građana i uvijek će raditi. Znamo se, mala je teritorijalno Crna Gora. Mi se iza građana ne krijemo. Mi ispred njih idemo, časno i pošteno. Nikad nismo izdali, niti ćemo. A vi se vidite šta ćete. Brzo će svima biti jasno ko brani fotelje a ko Crnu Goru i interese građana.

 

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket

Crna Gora

Jaz svrstan među top 10 plaža u Evropi

Printskrin YT

Plaža Jaz u Budvi je, prema ocjeni popularnog britanskog portala Beachatlas, jedna od top deset plaža za zabavu u Evropi, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Iz NTO su kazali da se u članku naslovljenom sa Top 10 Party Beaches in Europe, popularna plaža na budvanskoj rivijeri našla, rame uz rame, sa najpopularnijim plažama Španije, Kipra, Grčke, Hrvatske i Bugarske.

Tekst privlači pažnju atraktivnim fotografijama plaža uz kratke opise i objašnjenja kako doći do njih. Navodi se i da su evropske plaže oduvijek bile odlična mjesta za odmor i zabavu.

Plaža Jaz je duga šljunkovita plaža koja se nalazi nekoliko kilometara od Budve. Nudi veličanstven pogled, čistu plavu vodu i prekrivena je ležaljkama, suncobranima i barovima na plaži. Tu su i svlačionice, tuševi, toaleti i parking, ili baš sve što vam je potrebno za odličan dan na plaži – piše u članku.

To sve, kako je navedeno, čini Jaz jednom od najpopularnijih plaža budvanske rivijere, te domaćinom brojnih koncerata i dešavanja posljednjih godina.

Predstavnik portala Beachtatlas, Davor Pavić, kazao je da je u pitanju specijalizovan portal posvećen plažama.

– Istražili smo svjetske obale kako bi na jednom mjestu skupili najbolje plaže svijeta. Između ostalog, pitali smo se koje su to najbolje party plaže u Evropi, napravili istraživanje i sastavili listu, na kojoj je Jaz na sedmom mjestu – saopštio je Pavić.

Na prvom mjestu je Playa d’en Bossa na Ibici, na drugom atraktivna plaža Zrće na hrvatskoj obali, a tu su i plaže Paradise i Paraga na Mikonosu, neobična plaža Nissi smještena u blizini kiparskog ljetovališta Aja Napa, kao i Centralna plaža u Bugarskoj, koja predstavlja oličenje noćnog života i nezaboravnih žurki.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu