Connect with us

Muzika

Rammstein objavio novi video, poslušajte pesmu „Zeit“!

Nemačka grupa Rammstein vratila se na svetsku scenu novom pesmom i vrhunskim videom za pesmu „Zeit“ koja najavljuje i njihov novi album.

Fanovi grupe Rammstein dugo su čekali novo izdanje grupe i pratili sve najave i sada mogu da budu zadovoljni… jer, nova pesma „Zeit“  je tu i novi, fantastičan spot!

Prošlog meseca, nemački kompozitor i producent Sven Helbig koji je doprineo novom albumu grupe, sugerisao je da bi izdavanje albuma moglo biti odloženo zbog nedostatka papira.

– Moj posao je završen – rekao je za RammWiki. – Za bend, ova pauza je dosadna. Njih šestorica ne znaju kada album dolazi, ne znaju da li će se turneja održati ove godine. Oni žele da idu napred, žele da sviraju, ali umesto toga, kao skoro svi muzičari, sede tamo i krše ruke i čekaju da se odluke konačno donesu.

Čekanju je došao kraj, poslušajte i pogledajte novi Rammstein!

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Muzička industrija 8 – Ana Stanić

Na Youtube kanalu diskografske kuće Multimedia Music možete da pogledate osmu epizodu podkasta „Muzička industrija“.

Serijal „Muzička industrija“ je edukativnog karaktera i njegova ideja je da informiše članove strukovnih udruženja autora, producenata i izvođača kao i širu javnost o trenutnoj situaciji u muzičkoj industriji u Srbiji. Edukacija se odnosi na način ostvarivanja prava koja kolektivno zastupaju i koja se naplaćuju od strane tri kolektivna društva.

U svakoj od ukupno deset epizoda, o ovim temama govoriće autori, izvođači i stručna lica koja se bave ovom tematikom u primenjenom okviru današnje muzičke industrije u Srbiji.

Domaćini i autori emisija su Vladimir Đurić Đura i Rodoljub Stojanović, a gosti eminentne i cenjene ličnosti iz sveta muzičke industrije, svako u svom domenu poslovanja.

Gošća osme emisije je izvođač i predsednik MIMA Ana Stanić.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu