Connect with us

Muzika

Rammstein objavio novi video, poslušajte pesmu „Zeit“!

Nemačka grupa Rammstein vratila se na svetsku scenu novom pesmom i vrhunskim videom za pesmu „Zeit“ koja najavljuje i njihov novi album.

Fanovi grupe Rammstein dugo su čekali novo izdanje grupe i pratili sve najave i sada mogu da budu zadovoljni… jer, nova pesma „Zeit“  je tu i novi, fantastičan spot!

Prošlog meseca, nemački kompozitor i producent Sven Helbig koji je doprineo novom albumu grupe, sugerisao je da bi izdavanje albuma moglo biti odloženo zbog nedostatka papira.

– Moj posao je završen – rekao je za RammWiki. – Za bend, ova pauza je dosadna. Njih šestorica ne znaju kada album dolazi, ne znaju da li će se turneja održati ove godine. Oni žele da idu napred, žele da sviraju, ali umesto toga, kao skoro svi muzičari, sede tamo i krše ruke i čekaju da se odluke konačno donesu.

Čekanju je došao kraj, poslušajte i pogledajte novi Rammstein!

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

Nagrade 31. Tribine kompozitora

Foto: Pixabay

Na predstojećoj 31. Tribini kompozitora Udruženje kompozitora tradicionalno dodeljuje nagrade.

Na svečanom otvaranju, u utorak 4. oktobra u SKC-u, nagradu „Stevan Mokranjac“, najprestižnije priznanje za kompozitorsko ostvarenje za premijerno delo izvedeno u prethodnoj godini biće dodeljeno Jasni Veličković za delo Underneath za hiper-orgulje.

Nagradu „Aleksandar Pavlović“ za izuzetan doprinos afirmaciji srpske muzike u zemlji i inostranstvu tokom prethodne godine dobiće Ansambl Metamorfozis.

Nagrada „Aleksandar Pavlović“ mladom umetniku dodeljuje se violončelisti Nemanji Stankoviću, dok se manifestaciji „Obzorja na Tisi – Dani Josifa Marinkovića“ dodeljuje Specijalna zahvalnica za dugogodišnji doprinos u promociji srpske muzike.

Na svečanom zatvaranju Festivala, u subotu 8. oktobra, nagrada „Pavle Stefanović“ za muzičku esejistiku i kritiku biće dodeljena muzikologu dr Stefanu Cvetkoviću.

Kompletan program možete pogledati ovde.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu