Connect with us

Muzika

Rammstein objavio novi video, poslušajte pesmu „Zeit“!

Nemačka grupa Rammstein vratila se na svetsku scenu novom pesmom i vrhunskim videom za pesmu „Zeit“ koja najavljuje i njihov novi album.

Fanovi grupe Rammstein dugo su čekali novo izdanje grupe i pratili sve najave i sada mogu da budu zadovoljni… jer, nova pesma „Zeit“  je tu i novi, fantastičan spot!

Prošlog meseca, nemački kompozitor i producent Sven Helbig koji je doprineo novom albumu grupe, sugerisao je da bi izdavanje albuma moglo biti odloženo zbog nedostatka papira.

– Moj posao je završen – rekao je za RammWiki. – Za bend, ova pauza je dosadna. Njih šestorica ne znaju kada album dolazi, ne znaju da li će se turneja održati ove godine. Oni žele da idu napred, žele da sviraju, ali umesto toga, kao skoro svi muzičari, sede tamo i krše ruke i čekaju da se odluke konačno donesu.

Čekanju je došao kraj, poslušajte i pogledajte novi Rammstein!

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Vojko V u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Foto: Promo

Regionalno popularni reper Vojko V održaće koncerte 23. juna u beogradskoj Barutani, 24. juna u Nišu (Dvorište Univerziteta – Banovina) i 30. juna u Novom Sadu, na Sajmu.

Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama „Dječaci“ i „Kiša metaka“, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom „Subbeernom centru“ krajem te godine.

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album „Vojko“ sa singlovima „Ne može“, „Zovi čovika“, „Pasta Italiana“ i „Kako to“, koji su dostigli višemilionske preglede na „Jutjubu“. Posebnu pažnju privukla je „Pasta Italiana“, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem. Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade „Porin“ – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.

Kako sam Vojko V ističe, humor mu je glavni adut. Delovi njegovih pesama postali su fraze u govoru mladih. Ogroman uspeh prvog albuma doneo mu je sijaset koncerata i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i regionu, a kulminaciju je predstavljao pun zagrebački Dom sportova u oktobru 2018. Nova pesma „TT33“, za koju je nedavno objavljen i spot, predstavlja treći najavni singl pred objavljivanje drugog albuma „Dvojko“, s kog su već predstavljene numere „Moja lipa“ i „Umoran“.

Za beogradski i niški koncert Vojka V prvih 200 ulaznica u pretprodaji, putem mreže Tickets, košta 1.000 dinara. Posle toga, cena je 1.200, a na dan koncerta 1.500 dinara. Karte za nastup u Novom Sadu u pretprodaji koštaju 1.000 dinara, i mogu se nabaviti putem Gigstixa.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu