Connect with us

Politika

Puštena na slobodu četvorica Srba uhapšena u Banjskoj

Photo: Unsplash

Četiri osobe koje su uhapšene tokom događaja u Banjskoj puštena su na slobodu, prenosi Gazeta ekspres.

Specijalno tužilaštvo u Prištini je potvrdilo da su četiri osobe koje su uhapšene daleko od mesta događaja, kada je došlo do sukoba u Banjskoj, puštene u utorak na slobodu u odsustvu dokaza, koje je iznela Kosovska policija.

„Obaveštavamo vas da su četiri osobe koje su uhapšene tokom akcije Kosovske policije, u selu Banjska, u opštini Zvečan, daleko od mesta događaja, 26.septembra 2023. puštene na slobodu od strane Specijalnog Tužilaštva Republike Kosovo, u nedostatku dokaza Kosovske policije“, navedeno je u saopštenju.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

DSK će ove sedmice objaviti stav o Statutu ZSO

Photo: Unsplash

„DSK je na sastanku Glavnog odbora ovlastio novoizabrano rukovodstvo da zauzme stav i tokom narednih dana, naime do kraja nedelje, rukovodstvo DSK će se sastati i razgovarati o nacrtu statuta“, kazao je on.

Kako je naveo, na sastanku Glavnog odbora stranke razgovaralo se i ostalim organizacionim pitanjima.

„Odlučili smo da u narednim danima i nedeljama započnemo interni konsultativni proces u izradi izborne liste poslanika DSK za naredne izbore. Nameravamo da napravimo izbornu listu mnogo ranije, što bi kandidatima dalo više vremena da se sami organizuju“, rekao je Abdidžiku.

Komentarišući poziv predsednice Kosova Vjose Osmani za sastanak sa predstavnicima opozicije o nacrtu statuta ZSO, rekao je da će učestvovati, ali da još nije dobio takav poziv.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu