Connect with us

Ostali Sportovi

Promocija knjige Zorana Timića

„MOGU LI I JA SA VAMA DA RAZBIJAM VOZ“ GOVORI O NAVIJAČKIM GRUPAMA

U pres-centru Crvene zvezde održana je promocija knjige „Mogu li i ja sa vama da razbijam voz“ autora Zorana Timića (58), poznatog navijača sa Severa, inače po zanimanju prosvetnog radnika, koji godinama radi u Mačevalačkom savezu Srbije.

Pored Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i drugih promociji knjige je prisustvovao i legendarni fudbaler Dule Savić, koji se kao i Tima pojavio u majici koja je na grudima imala ispisano slovo „Z“ kao znak podrške Rusiji.

-Dragi Zvezdaši, želim da čestitam veliki dan pobede nad fažizmom, u kome su Srbi, Rusi, Belorusi i onaj pravoslavni deo Ukrajine dali najveći doprinos i podneli najveće žrtve – počeo je svoje izlaganje Dule Savić, posle kog se okrenuo i samoj knjizi.

Ovo je dan pobede nad zaboravom, sve što nije zapisano, sve što nije u knjizi, nije se desilo. Imamo jednu knjigu koja je važna i značajna, hvala Timi koji je sva iskustva i priče i događaje sa tribina, sa stadiona stavio na papir i na taj način odao poštovanje i izrazio ljubav svojim drugarima koji su sve dali za Zvezdu – istakao je Savić.

Prisutnima se obratio još jedan poznati navijač sa Severa Vladimir Šavija.

FOTO – SPORTNETWORK

A.K.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostali Sportovi

Dve medalje za srpske strelce

NA SVETSKOM KUPU U ŠPANIJI UČESTVUJU STRELCI IZ 37 ZEMALJA

Srpski strelci su sa dve medalje otvorili učešće na Gran pri turniru Svetske streljačke federacije (ISSF) u Granadi.

Damir Mikec je vazdušnim pištoljem osvojio srebro, a Zorana Arunović bronzu istim oružjem u ženskom pojedinačnom nadmetanju.

U finalu za dame gađala je i Brankica Zarić, koja je zauzela šesto mesto. Naš drugi predstavnik u
muškoj konkurenciji, Duško Petrov se plasirao na 12.poziciju.

Na turniru u Granadi učestvuju strelci iz 37 zemalja, a u ponedeljak su na programu takmičenja miks parova vazdušnim oružjem. Srbiju će predstavljati timovi pištoljem Arunović/Mikec i Zarić/Petrov.

FOTO – SSS

AK.K

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu